Diverse

Sinistrul om de cauciuc s-a întors, după o absență de trei ani. Ce cred locuitorii orășelului unde bântuie acesta

Sinistrul om de cauciuc s-a întors, după o absență de trei ani. Ce cred locuitorii orășelului unde bântuie acesta
Foto: Mirror/BPM Media

Trei ani în urmă, un bărbat ciudat, îmbrăcat într-un costum de cauciuc, teroriza, zilnic, oamenii, în special femeile, toți fugind văzând cu ochii, în toate părțile, imediat ce dădeau față în față cu strania costumație. Nu se știe de ce anume, dar câțiva ani, bărbatul care purta acest costum, a dispărut din vizorul public. Dar, din nou ceva s-a întâmplat, pentru că omul, se vede că și-a spus: ”I be back”. Și a revenit.

Sinistrul om de cauciuc s-a întors, după o absență de trei ani. Ce cred locuitorii orășelului unde bântuie acesta

Sinistrulbărbat în costum de Gimp„, după cum îi spun britanicii, care a terorizat femeile dintr-un mic orășel, în urmă cu trei ani, a fost văzut din nou.

Localnicii spun că o întâlnire ”terifiantă” în localitatea Yatton din Somerset, la sfârșitul săptămânii trecute, arată că figura îmbrăcată în cauciuc, care a fost observată în zonă încă din 2018, s-a întors pentru a le speria pe femeile din regiune.

Orășelul liniștit Yatton din Somerset a fost terorizat pentru prima dată de individul îmbrăcat în latex, în anii 2018-2019, iar acum localnicii se tem că ciudatul s-a întors pentru a-i amenința din nou, titrează Mirror.

Un bărbat straniu, îmbrăcat într-o ținută cauciucată, s-ar fi apropiat de Kiera Elston, o asistentă cadru didactic, în vârstă de 19 ani, la ora 1 dimineața, în timp ce aceasta se îndrepta spre casă. Ea era însoțită, la acea oră târzie în noapte, de prietenul ei.

A fost cea mai terifiantă experiență din viața mea„, a declarat Kiera, care a fugit cât au ținut-o picioarele, după întâlnirea înfiorătoare.

Am în minte imaginea lui mergând spre mine și holbându-se la mine. Noroc că nu eram singură. Nici nu pot să mă gândesc ce ar fi fost dacă aș fi fost singură pe stradă ”, a povestit fata speriată, reporterilor The Sun.

O poveste similară, dar mult mai înfiorătoare a trăit-o Aby Conroy, care în anul 2019, după cum spune, a fost atacată de un bărbat îmbrăcat tot în costum de cauciuc.

Mirror a relatat la acea vreme despre o femeie care a spus că a fost atacată de un bărbat care purta un costum de cauciuc negru complet.

Aby Conroy, din Birmingham, a spus că un bărbat purta un costum „complet negru de cauciuc” și că „mârâia și respira greu” înainte de a ataca-o. Aby a reușit, totuși, să facă o fotografie a bărbatului în costumul complet de cauciuc, cu cusături doar în jurul gurii și ochi roșii, înainte ca acesta să dispară printr-un gard viu.