Info Actual

Info Actual > Diverse > Șoc în Brazilia! Plânge cu lacrimi de sânge și doctorii nu își pot explica fenomenul. FOTO ÎN ARTICOL
Diverse

Șoc în Brazilia! Plânge cu lacrimi de sânge și doctorii nu își pot explica fenomenul. FOTO ÎN ARTICOL

Șoc în Brazilia! Plânge cu lacrimi de sânge și doctorii nu își pot explica fenomenul. FOTO ÎN ARTICOL

Șoc în Brazilia! Plânge cu lacrimi de sânge și doctorii nu își pot explica fenomenul. FOTO ÎN ARTICOL

O adolescentă din Brazilia a uimit lumea medicală, după ce a plâns cu lacrimi de sânge timp de mai bine de o săptămână. Doris Teixeira, în vârstă de 15 ani, din Sao Paolo, Brazilia, a început să se simtă rău începând din 12 septembrie.

După ce s-a plâns de dureri de burtă, mama ei a dus-o la spital şi doctorii au diagnosticat-o cu pietre la rinichi. În urmă cu câteva zile, i-a fost din nou rău şi a început să plângă cu lacrimi de sânge. Medicii au examinta-o pe Doris, dar nu au putut determina cauza lacrimilor de sânge și, din moment ce nu a raportat alte dureri sau disconfort, a fost trimisă din nou acasă.

„Fiica mea a făcut nenumărate teste, dar nu au găsit probleme. Medicii au eliberat-o și ne-am întors acasă, în zori, luni. Vom face tot ce ne cer profesioniștii, vrem să aflăm ce se întâmplă cu adevărat“, a spus mama fetei, Juliana Teixeira de Miranda, conform odditycentral.com.

Juliana susține că la câteva ore după întoarcerea de la spital, sângele a început să curgă din ambii ochi ai fiicei sale, îngrijorând și mai mult familia. Încă o dată a fost dusă la spital, dar nimeni nu a avut răspunsuri cu privire la starea ei.

Prezența sângelui în lacrimă se numește hemolacrie

Spitalul unde a fost examinată a emis o declarație în care spune că trebuie să efectueze mai multe teste pentru a determina cauza lacrimilor neobișnuite.

„Prezența sângelui în lacrimă se numește hemolacrie, o afecțiune descrisă deja în literatura medicală. Tratamentul depinde de cauză, dar uneori dispare la fel de brusc cum a apărut, fără tratament și fără un diagnostic concludent.

De cele mai multe ori este o problemă în corpul pacientului. Deși provoacă o anumită uimire, acestea nu sunt cazuri complicate de tratat. În funcție de cauză, poate fi tratat cu antibiotice și remedii hormonale. Această situație rareori provoacă alte probleme de sănătate pentru pacient”, a declarat pentru UOL oftalmologul Rafael Antonio Barbosa Delsin.