Actual Showbiz

Șoc! Shakira şi fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, aproape de despărţire. Jucătorul de fotbal, acuzat de infidelitate

Șoc! Shakira şi fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, aproape de despărţire. Jucătorul de fotbal, acuzat de infidelitate

Cine ar fi crezut că ea, tocmai ea, divă, frumoasă, apetisantă, celebră… Shakira  trece  prin trădarea care vine tocmai din partea omului iubit.

Șoc! Shakira şi fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, aproape de despărţire. Jucătorul de fotbal, acuzat de infidelitate

Ziarul catalan El Periódico anunţă că artista Shakira şi fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, sunt aproape de despărţire. Jucătorul de fotbal este acuzat de infidelitate. Vedeta columbiană este acum la numai un pas de despărțirea finală, dacă nu va întreprinde ceva ce să reînoade iubirea și pasiunea trăită cândva cu celebrul fotbalist.

Chiar dacă nu sunt căsătoriți, Shakira şi Pique formează un cuplu de 11 ani şi au doi copii împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Gerard Pique i-ar fi fost infidel cântăreţei: „Shakira l-a prins cu o altă femeie şi urmează despărţirea„, susţine Laura Fa, jurnalista care a fost pe urmele acestei povești cu final nefericit. Ea povestește totodată că fundaşul Barcelonei locuieşte într-un alt apartament de mai multe săptămâni.

Shakira este conştientă că Pique este infidel. Aşa s-a întâmplat. De aceea s-a produs distanţarea dintre ei. Probabil că nu a mai rămas nimic„, a subliniat jurnalista.

Presa a relatat despre starul fotbalist.  „S-a dezlănţuit la petrecerile de noapte, alături de colegul său de la Barcelona, Riqui Puig, în cluburile Bling Bling şi Patron, amândouă localizate în zona de lux a capitalei catalane. Amândoi au fost acompaniaţi de alte femei„.

Publicaţia mai susţine că sunt şi alte indicii în privinţa separării celor doi. Pique a dispărut din luna martie de pe conturile de socializare ale artistei, în condiţiile în care Shakira posta, constant, momentele speciale dintre ei. Presa care a stat mereu cu ochii pe vedetă au sesizat și faptul că aceasta în ultimele  luni a avut deplasări doar cu copiii, dar  fără iubitul și tatăl lor.

Nu s-au căsătorit. De ce?

O altă curiozitate a presei a fost de ce nu s-au căsătorit legal, cu nuntă și toate cele necesare pentru o viață în concordanță cu legile pământene, la care cei doi au răspuns fiecare în parte, cu propria părere.

Să fiu sinceră, mă sperie de mama focului. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soţie. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe o prietenă”, spunea Shakira.

„Nu suntem căsătoriţi. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcţionăm bine ca un cuplu. Aşa că nu este nevoie să fim şi căsătoriţi„, a răspuns și Pique, la rândul lui, citat de Mundo Deportivo.