Actual Diverse

În buzunarele unui bărbat, mort de 5 ani și găsit în mod întâmplător, erau 9.000 de euro

zona Genova
digi24.ro

În Italia a fost identificat un caz deosebit de ciudat.

În buzunarele unui bărbat, care a murit cu aproximativ 5 ani în urmă, a fost găsită o sumă de 9.000 de euro. La Genova, cadavrul a fost descoperit aproape de aeroportul Cristofor Columb, pe un teren cu vegetație densă, citează digi24.ro.

Cum a fost descoperit cadavrul

Astfel, la sfârșitul lunii mai 2022, muncitorii care curățau zona respectivă, au descoperit rămășițele umane și au anunțat autoritățile.

Potrivit aceleiași surse citate, în următoarea lună, respectiv în luna iunie, au fost făcute o serie de investigații în urma cărora a fost descoperită povestea din spatele descoperirii șocante, iar cazul  a fost făcut public recent.

Care sunt rezultatele anchetei

Ca urmare a investigațiilor efectuate de autoritățile în domeniu, s-a stabilit că trupul neînsuflețit îi aparține unui bătrân dat dispărut de sora lui în anul 2012. În decursul primilor ani de după dispariție, poliția l-a localizat de câteva ori, stabilindu-se că acesta își schimba destul de des domiciliul. La momentul respectiv, anchetatorii au ajuns la concluzia că bărbatul, care acum ar fi avut vârsta de 84 de ani dacă ar fi trăit, a plecat în mod voluntar de acasă, pentru că nu mai voia să aibă legătură cu familia lui. Se pare că o perioadă de timp, bărbatul, pentru că voia să-și facă pierdută urma, a locuit chiar într-o mașină.

Când a decedat bărbatul

Bărbatul a murit în cursul anului 2017, potrivit expertizei de specialitate medico legale, iar rămășițele umane au rămas nedescoperite până acum, mai exact luna trecută, când au fost descoperite în mod intâmplător.

Ce au găsit autoritățile în buzunarale hainelor cadavrului

Pe parcursul investigațiilor, în buzunarele hainelor trupului neîsuflețit au fost găsiți 9.000 de euro, precum și actele de identitate ale bărbatului.

În prezent, se află în curs de procesare un set de teste genetice al căror scop este acela de a stabili în mod oficial identitatea bărbatului găsit mort.