Showbiz

Sofia Vicoveanca a dezvăluit marele secret! A ţinut totul ascuns. Ce s-a întâmplat în vremea lui Ceaușescu

Sofia Vicoveanca a dezvăluit marele secret! A ţinut totul ascuns. Ce s-a întâmplat în vremea lui Ceaușescu

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din Bucovina, a făcut dezvăluirea momentului. Cântărața s-a decis să facă public unul dintre cele mai mari secrete ale sale. Aceasta a spus ce relație a avut cu fostul șef de stat.

Sofia Vicoveanca a dezvăluit marele secret! A ţinut totul ascuns. Ce s-a întâmplat în vremea lui Ceaușescu

Cea care a vândut numeroase discuri și CD-uri și a participat la sute, poate chiar mii de specracole a vorbit foarte rar despre viața ei, evitând să-și deschidă sufletul în fața celor care o îndrăgesc. Se știe că a fost căsătorită, că și-a iubit foarte mult soțul până când moartea i-a despărțit.

Sofia Vicoveanca are un copil, Victor, despre care a acceptat să vorbească acum, într-un interviu de televiziune. Emisiunea a fost difuzată în ajunul Crăciunului, după cu relatează Rețete și Vedete.

Victor a venit pe lume într-un moment destul de dificil pentru artistă și pentru familia ei, când nici ea și nici soțul ei nu mai trăgeau speranță că vor avea un copil. Cu atât mai mult cu cât chiar înainte de aceasta au fost împiedicați să înfieze unul.

Vicoveanca a avut parte de o minune venită într-un moment dificil

Îndrăgita artistă a povestit că ea și soțul își doreau foarte tare un copil, însă nu reușea să rămână însărcinată. Chiar i s-a spus că șansele sunt minime ca acest lucru să se întâmple.

Cei doi s-au hotărât să înfieze un copil. Iar momentul prielnic a apărut după inundațiile din anul 1970 care au făcut numeroase victime și au lăsat numeroși copii orfani. Dictatorul Nicolae Ceaușescu a anunțat, și-a amintit artista, că orice familie dorește, poate să adopte un copil dintre orfanii sinistrați.

Artista și soțul ei au făcut cerere și au așteptat, însă nu au mai primit nici un răspuns. Între timp, dictatorul s-a răzgândit și a hotărât ca toți orfanii sinistrați să ajungă în orfelinatele statului. Pentru Sofia Vicoveanca și soțul ei a fost o lovitură foarte grea, dat fiind că își puseseră speranțe în această adopție. La câteva săptămâni, însă, s-a întâmplat o minune. Sofia Vicoveanca a rămas însărcinată cu Victor, singurul copil.

„A fost voința Domnului să ne dăruiască acest băiat”, a conchis interpreta.

În ultima perioadă de timp, interpreta cu voce inconfundabilă a cântului popular și-a dat întâlnire cu admiratorii săi, dar nu așa cum și-ar fi dorit, pe scenă, ci pe micul ecran, având în vedere multitudinea de emisiuni la care a luat parte.