Info Actual

Info Actual > Showbiz > Sofia Vicoveanca, mesaj emoționant. „Dacă ați ști ce DOR mă arde de LUME!”
Showbiz

Sofia Vicoveanca, mesaj emoționant. „Dacă ați ști ce DOR mă arde de LUME!”

Sofia Vicoveanca, mesaj emoționant. „Dacă ați ști ce DOR mă arde de LUME!”

Sofia Vicoveanca, mesaj emoționant. „Dacă ați ști ce DOR mă arde de LUME!” Cântăreața de muzică populară, care a împlinit 78 de ani de viață și 60 de ani de carieră muzicală, a transmis admiratorilor săi un mesaj trist. Artistei cu voce inconfundabilă a cântului popular îi este dor de „drumuri”. Cu toate acestea, Sfia Vicoveanca respectă „sfaturile” pentru cei de vârsta ei.

253Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, Sofia Vicoveanca a transmis un mesaj trist pe pagina sa de Facebook. Artista a mărturisit că se află în izolare la domiciliu de o lună de zile, „pentru că așa sunt sfaturile”.

„Bună dimineața … Dacă ați şti ce DOR mă arde de D-stră, de LUME !… Eu “omul cărărilor”, iată a trecut o lună de când n-am părăsit apartamentul… Și-ncă NU ies, aşa sunt sfaturile = pt.mine şi pt.cei pe care i-aş întâlni. STĂM în CASĂ…”, a mărturisit Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca consideră că rugăciunea și credința în Dumnezeu ne pot ajuta să ieșim din această criză. „Să ne rugăm Domnului cu smerenie, să-şi întoarcă FAȚA către lume, să ne scape de nenorocire! Cu toată căldura sufletului meu vă îmbrățişez!”, a fost mesajul acesteia.