Actual International

Soldatul rus cu indicativul „Canibal” a rămas cu doar șapte oameni în echipă și așteaptă compatrioții de la mobilizarea lui Putin

Soldatul rus cu indicativul „Canibal” a rămas cu doar șapte oameni în echipă și așteaptă compatrioții de la mobilizarea lui Putin

După ce a rămas cu un efectiv de numai șapte oameni, soldatul rus cu indicativul ”Canibal” a anunțat că primește cu ”brațele deschise” noi recruți din mobilizarea lui Putin de zilele trecute. Și mai mult decât atât acesta are și sfaturi prețioase pentru ei, învățându-i din experiența proprie cum să supraviețuiască.

Soldatul rus cu indicativul „Canibal” a rămas cu șapte oameni să lupte pe frontul ucrainean și așteaptă conaționalii de la mobilizarea lui Putin

Faptul că soldatul rus cu indicativul „Canibal” a rămas cu doar șapte oameni în așteptarea cetățenilor de la recrutarea militară a lui Putin, a fost menționat pe canalul Telegram.

El a dezvăluit pe rețeaua de socializare că șapte oameni au rămas din numărul total de 23, cât erau inițial, pe câmpul de luptă ucrainean și că are nevoie de mai mulți oameni. El i-a îndemnat pe noii veniți să nu se teamă și a spus că are încredere că Rusia va revendica victoria generală.

Acesta s-a adresat cetățenilor chemați în cadrul recrutării militare a lui Putin, după cum a relatat presa, marți, 4 octombrie 2022. Corespondentul militar rus Alexander Kots este cel care a publicat pe canalul său Telegram adresa specială a membrului operațiunii militare speciale (SSO), așa cum este numit războiul de către ruși.

Ofițerul militar a lucrat ca director al unui cimitir înainte de a fi trimis în zona OTS și se află pe teritoriul Ucrainei de trei luni”, a spus Kots înainte de a lansa propria adresare a soldatui Forțelor Armate Ruse, zis și  „Canibalul”.

Sfaturi de la supraviețuitorul ”Canibal”

„Primul atac trebuie supraviețuit, trebuie să fii pregătit pentru el din punct de vedere moral”, a spus el. „Acum ne retragem și suntem îngrijorați de acest lucru, avem nevoie de o ofensivă. Așteptăm, veniți”, a făcut acesta apel la cei nou recrutați.

Reacțiile nu au întârziat să apară

Oamenii de pe rețelele de socializare au comentat discursul lui Canibal.

„Totul este perfect în această poveste, inclusiv un mic detaliu că în viața sa civilă, înainte de a fi trimis în Ucraina, Canibal a fost șeful unui cimitir”, a spus o persoană.

Alt internaut a scris: „Îngrozitor, dar și hilar”.

În timp ce o altă persoană a spus: „Nu e o poveste de groază: „I-a mâncat?”

Anunțul lui Cannibal a fost ironizat și de Ministerul Apărării din Ucraina.

„Un soldat rus, cu indicativul Liudoyed [Canibal], s-a adresat recruților mobilizați. Canibal spune că din 19 septembrie, din 29 de oameni, au rămas doar 7, așa că are nevoie de mai mulți oameni. Acum înțelegeți de ce au murit mai mult de 60 de mii de invadatori ruși?”.