Info Actual

Info Actual > Showbiz > Soția lui Ilie Năstase a fost salvată de Poliție. Acuzații grave pentru fostul tenismen: Îmi tremură picioarele
Showbiz

Soția lui Ilie Năstase a fost salvată de Poliție. Acuzații grave pentru fostul tenismen: Îmi tremură picioarele

Soția lui Ilie Năstase a fost salvată de Poliție. Acuzații grave pentru fostul tenismen: Îmi tremură picioarele

Soția lui Ilie Năstase a fost salvată de Poliție. Ioana îl acuză pe fostul tenismen că ar fi bătut-o groaznic. Acesta se află în stare de șoc, însă este fericită că a scăpat teafără în urma acestui episod.

”Bine că am scăpat teafără. Și acum îmi tremură picioarele” a fost reacția Ioanei Năstase, în urma violențelor suportate într-un local din București. Ea a confirmat tot ce a apărut în presă, conform ProSport, afirmând: ”E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”.

Ilie Năstase: Nu a făcut plângere pentru că mă respectă?

Reacția incredibilă a  lui Ilie Năstase a fost, conform sursei citate: ”Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”.