Info Actual

Info Actual > Politică > Cine este și cum arată SOȚIA lui Rareș Bogdan! Florentina este de o frumusețe rară
Politică

Cine este și cum arată SOȚIA lui Rareș Bogdan! Florentina este de o frumusețe rară

Cine este și cum arată SOȚIA lui Rareș Bogdan! Florentina este de o frumusețe rară

Cine este și cum arată SOȚIA lui Rareș Bogdan! Florentina este de o frumusețe rară. Rareș Bogdan, fost jurnalist și actual europarlamentar PNL, este în centrul atenției, întreaga țară fiind cu ochii pe activitățile sale din sfera politică.

În momentul în care vine vorba de familia sa, politicianul este întotdeauna discret și preferă să îi țină pe cei dragi departe de ochii curioșilor.

Rareș Bogdan este căsătorit cu o Florentina femeie foarte frumoasă, o avocată din Cluj.

Florentina provine dintr-o familie foarte bogată, socurul lui Rareș Bogdan fiind un antreprenor de succes. Cei doi și-au unit destinele în anul 2008, cununia civilă și cele două cununii religioase – una ortodoxă și una catolică, fiind urmate de o petrecere extrem de selectă.

Florina Bogdan este fiica omului de afaceri Vasile Andrei Vita, patronul ”Vitacom”, una dintre cele mai importane companii din domeniul produselor și accesoriilor electronice. Ea a absolvit Facultatea de Drept, dar a renunţat la acest domeniu pentru cel al afacerilor.

Cu ceva timp in urma, Florina Bogdan şi-a deschis un centru de fitness. Florina şi Rareş au împreună un băieţel pe nume Mihai.

Nu degeaba, Rareș Bogdan este mereu foarte cochet și se îmbracă la patru ace. Cu o soție atât de frumoasă, jurnalistul trebuie să fie mereu…în formă!

Rareș Bogdan este originar din Ocna Mureș, județul Alba, unde tatăl său a condus cea mai mare fabrică din oraș. A urmat cursurile Facultății de Științe Politice și Administrative din cadrul Universității ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca, unde îndrumător de an i-a fost profesorul Emil Boc. Ulterior a intrat în presă, după care a devenit politician.

Cine este și cum arată SOȚIA lui Rareș Bogdan! Florentina este de o frumusețe rară