Diverse

Stepan, cel mai popular motan din Ucraina, s-a întors acasă, după ce a trăit mai multe luni în  Franța. Și nu a revenit singur

Stepan, cel mai popular motan din Ucraina, s-a întors acasă, după ce a trăit mai multe luni în  Franța. Și nu a revenit singur

Motanul Stepan este un blogger renumit pe plan internațional. El are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Twitter și Instagram, şi, alături de stăpâna sa, a trebuit să fugă de teribilul război din Ucraina. Stepan a câștigat marele premiu la World Influencers and Bloggers Awards, la Cannes. După ce a trăit mai multe luni prină străinătate, acum, Stepan, bloggerul pufos cum i se mai spune, a revenit acasă și nu singur. Despre ce este vorba în cele ce urmează.

Stepan, cel mai popular motan din Ucraina, s-a întors acasă, după ce a trăit mai multe luni în  Franța. Și nu a revenit singur. Foto și video

Motanul a trăit în Franța timp de mai multe luni alături de proprietarul său, după ce apartamentul lor din Harkov a fost distrus de o rachetă rusească.

Stepan, pentru că aceste este numele lui, s-a întors, acum, în Ucrainași nu singur ci  împreună cu „iubita”, Stephania, scrie presa din Ucraina.

„Bloggerul cu patru picioare” spune că a reușit să strângă peste 15.000 de dolari pentru a ajuta mai multe organizații de protecție a animalelor, precum și grădinile zoologice din Nikolaev și Harkov.

Într-o postare făcută de stăpâna lui Stepan, Anna, se arată: „Acest lucru este cu adevărat grozav, vă mulțumesc tuturor pentru bunătatea și sprijinul vostru. Prin urmare, anunțăm o nouă strângere de fonduri pentru nevoile animalelor”.

Pentru că postarea este însoțită de comentarii în care oamenii întreabă de „iubita” lui Stepan, Stephania, apare și o fotografie cu cele două pisici: „Nu vă faceți griji, Stephania este cu noi!”.

În noiembrie 2021, Britney Spears a vorbit despre Stepan într-o postare, cu peste 1,1 milioane de aprecieri. Şi casa de modă italiană Valentino a publicat o reclamă pentru una dintre gențile sale, înfățișându-l pe motanul Stepan.

Isotria lui, în câteva cuvinte, este aceasta: După bombardamentele violente din Harkov, Stepan și familia sa ucraineană s-au refugiat în Polonia, iar apoi World Influencers and Bloggers Association i-a ajutat pe toți să își găsească o casă în Franța.

Din luna martie a acestui an, s-au aflat cu toţii, în siguranţă, pe Coasta de Azur a Franței. Dar cum nicăieri nu este ca acasă, acum au revenit în patria mamă, Ucraina.

Foto: wow.biz