Actual Diverse

Sume mari de bani și 11 fete au fost găsite la sediul asociației ”ambasadorului mason” din Iași. Noi informații și imagini 

Sume mari de bani și 11 fete au fost găsite la sediul asociației ”ambasadorului mason” din Iași. Noi informații și imagini 
Infoactual

Într-un material exclusiv, Infoactual, citând surse din ancheta DIICOT, a scris că în urma perchezițiilor de miercuri, 9 noiembrie, ”ambasadorul mason” a fost reținut, iar fetele care au fost conduse cu el la audieri, fiind eliberate ulterior. Comunicatul oficial de joi, 10 noiembrie, al DIICOT, confirmă informațiile noastre oferindu-ne noi informații și imagini de la cazul dat.

Sume mari de bani și 11 fete au fost găsite la sediul asociației ”ambasadorului mason” din Iași. Noi informații și imagini

Cinci percheziții au fost efectuate de către anchetatorii din Iași, în dosarul privind traficul de minori. Amintim că acest caz a fost reactualizat după doi ani de stagnare, ca urmare a unei plângeri recente ce a dezvăluit pas cu pas o adevărată schemă diabolică, a unui om care se recomada singur fetelor ca ”ambasador mason.”

Este evident astăzi că schema a funcționat fără probleme, titularul faptelor date, Morel Bolea, fiind un bun psiholog în manevrarea minților tinerelor fete. Numai că psihologii instituțiilor angrenate în prinderea lui s-au dovedit a fi mai bine pregătiți decât el și mai mult ca sigur l-au luat prin surprindere, fapt evident din filmările DIICOT puse la dispoziția presei.

La percheziții, oamenii legii au găsit 11 fete și sume mari de bani în diferite valute, ron, dolari, euro.

Concluzia anchetatorilor a fost trimisă spre difuzare redacției Infoactual și o redăm în cele ce urmează:

”În urma celor 5 percheziții efectuate la data de 9 noiembrie a.c., în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de minori, 12 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.-S.T. Iași și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, în vederea continuării cercetărilor.

În cursul zilei de astăzi (10 noiembrie 2022 n.r.), a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, cu propunerea de arestare preventivă a acesteia.

În momentul efectuării percheziției domiciliare, persoana bănuită a fost identificată în imobil, împreună cu alte 11 persoane de sex feminin. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperiți și ridicați 49.000 de euro, 51.000 de lei, 3.000 USD, 24 de telefoane mobile, 13 laptopuri, 19 carduri USB, 9 hard disk-uri externe, înscrisuri și alte documente de interes în cauză”.

Exact cum am scris și noi anterior, la finalizarea audierilor de peste noapte, o persoană a fost reținută de procurori, pentru 24 de ore și această persoană este nimeni altul decât ”ambasadorul mason” Morel Bolea.