Actual

Super concurs pe Evz.ro. Globurile Fermecate ascund Magia Crăciunului

Super concurs pe Evz.ro. Globurile Fermecate ascund Magia Crăciunului

La Evz.ro credem că sărbătorile de iarnă înseamnă magie, fericire, distracție, joacă și clipe unice alături de cei dragi. De aceea, în perioada 6-26 noiembrie îți propunem un concurs distractiv în cadrul căruia ai șansa să câștigi una dintre cele 10 ședințe foto de Crăciun pentru întreaga familie.

Cum câștigi cele 10 ședințe foto de Crăciun realizate într-un studio profesional?

Cât ai zice „glob”!

  • Noi am ascuns aleator globurile fermecate printre articolele evz.ro.
  • Misiunea ta este să intri pe site, să cauți cel puțin 10 astfel de globuri speciale și să ne trimiți un email care să conțină linkurile articolelor în care ai găsit globurile pe adresa de email marketing@evz.ro
  • Intri în cursa pentru una din cele 10 ședințe foto de Crăciun oferite de The Art Place

ATENȚIE: înscrierea în cadrul concursului se va valida doar în cazul în care se trimit în același email minim 10 linkuri diferite ale articolelor ce conțin globurile fermecate.

Extragerea câștigătorilor se va realiza în data de 27 noiembrie cu random.org.

Câștigătorii vor fi anunțați individual prin intermediul unui email trimis de echipa Evz.ro pe adresa de email pe care câștigătorii au folosit-o la înscrierea în cadrul concursului.

*În cadrul emailui trimis de echipa Evz.ro, câștigătorul va primi toate detaliile pentru intrarea în posesie a premiului. Programarea pentru ședința foto câștigată se va realiza de către câștigător cu reprezentantul studioului foto.

Câștigării vor avea dreptul să revedince premiul până pe data de 29 noiembrie, ora 12.00, răspunzând la emailul de revendicare trimis de către echipa Evz.ro.

Perioadă campanie: 6-26 noiembrie 2023

*Disclaimer GDPR: Prin trimiterea emailului de înscriere în cadrul concursului, participanții își dau acordul pentru ca în cazul în care aceștia câștigă să fie contactați de către echipa Evz.ro în vedere revendicării premiului. Adresele de email se vor folosi exclusiv pentru acest concurs, nu se stochează și nu vor fi folosite pentru a trimite emailuri ulterioare cu diferite oferte promoționale din partea Evz.ro.