Info Actual > Showbiz > Surpriză URIAȘĂ la Antena 1! Gina Pistol a fost înlocuită
Showbiz

Surpriză URIAȘĂ la Antena 1! Gina Pistol a fost înlocuită

Surpriză URIAȘĂ la Antena 1! Gina Pistol a fost înlocuită

Gina Pistol a fost înlocuită în emisiunea Chefi la Cuțite! Vedeta a fost nevoită să abandoneze filmări, chiar înainte să nască. Aceasta își dedică tot timpul creșterii fetiței sale, care a venit pe lume pe data de 9 mai.

Surpriză URIAȘĂ la Antena 1! Gina Pistol a fost înlocuită

Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, este cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol.

Gina Pistol a spus, înainte să îi predea ștafeta Irinei Fodor, că o să-i lase pe mâini bune pe cei din cadrul emisiunii Chef la Cuțite.

„Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi. Ca să nu îmi simțiti lipsa atât de tare o să vă las pe niște mâini bune. Este vorba de cineva foarte special care vă știe încă de la începuturile voastre.”, va spune Gina Pistol înainte să îi predea ștafeta Irinei Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite ce le va fi alături chefilor și concurenților pe tot parcursul sezonului 9.

Emoții mari pentru Irina Fodor

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele “interne” ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite, potrivit Spectacola.

Sursă FOTO: Spectacola