Social

Telespectatorii Survivor România, revoltați după plecarea lui Ionuț Iftimoaie: „Să vă fie rușine”

iout-iftimoaie-gest-emotionant-pentru-kamara
sursă foto fanatik

După ce Ionuț Iftimoaie a părăsit competiția Survivor România, telespectatorii au împărțit opinii diferite. O parte dintre aceștia au manifestat nemulțumirea lor față de decizia fostului kickboxer de a părăsi jungla din Republica Dominicană și de a se întoarce acasă.

Telespectatorii s-au împărțit în două tabere în urma deciziei lui Ionuț Iftimoaie de a părăsi competiția Survivor România. Pe de o parte, unii dintre ei au fost revoltați de plecarea fostului kickboxer din jungla Dominicană și au arătat susținere pentru el. Pe de altă parte, telespectatorii au exprimat dispreț față de comportamentul foștilor colegi ai lui Ionuț, care l-au marginalizat și chiar umilit în ultimele săptămâni ale competiției.

Internauții, revoltați de plecare și de modul în care a fost tratat concurentul

„Ionuț este un om cu mult bun simț și un campion. Deși susțin echipa Războinicilor, nu merita să fie jignit de colegii lui Faimoși, să le fie rușine. Succes în continuare în viață!”, a scris pe o rețea de socializare un telespectator.

Fanii lui Iftimoaie au transmis numeroase mesaje de susținere și de reproș la adresa colegilor fostului luptător: „Bianca (n.r. Bianca Patrichi) este una de doi lei!”, „Felicitări pentru tot parcursul tău. S-au văzut toate răutățile concurenților la adresa ta. Au fost multe și ei mulți, dar chiar și așa le-ai făcut față. Ar fi trebuit să fie mândri că te au alături de ei și să te respecte, nu să te spioneze și să-ți judece fiecare mișcare. Tu vei rămâne campion, dar și un om cu caracter puternic care știe să gestioneze orice situație”.

„Un om bun, simplu, cu bun simț!!! Sper să vadă cât de iubit și apreciat a fost de public și să vadă cine vorbea de el… ce caractere mici!”, „Meritau fiecare în parte un croșeu, decât o îmbrățișare”, au mai scris fanii.

Mesajul emoționant al luptătorului când a părăsit competiția

După ce a fost anunțat că va părăsi competiția Survivor România, Ionuț Iftimoaie a lăsat un gol în echipa de concurenți. În momentul în care i s-a comunicat decizia, fostul luptător a s-a emoționat și și-a exprimat dorința de a pleca acasă cu amintirile frumoase trăite în timpul show-ului. Acesta a transmis că vrea să rămână cu partea pozitivă a experienței și că își dorește ca această aventură să fie una memorabilă.

„Poate că sunt multe de spus. Consider că am greșit și eu, la rândul meu, față de destul de mulți. Să zicem că ăsta e jocul și te duc lucrurile într-o anumită direcție. Dacă ar fi să extrag din experiența asta, la părți bune aș pune să prețuim tot ce avem acasă, tot ce am câștigat deja. E singurul lucru cert. Oamenii pe care îi ai lângă tine merită mai multă atenție, să alergăm mai puțin după lucrurile materiale. Nu avem nevoie de atât de multe lucruri decât ne imaginăm”, a transmis fostul luptător.

„Ca și concluzie strict personală, e că e imposibil și total greșit dacă încerci să îi mulțumești pe oameni. Reușești să îi mulțumești pe unii, dar îi superi pe alții. E important să crezi, să ai tăria de a fi convins că atunci când ai luat o decizie e cea mai bună, ținând cont de condițiile din momentul respectiv.

Față de toți cei care am greșit, vreau să îmi cer scuze. Vă spun cu mâna pe suflet că vreau să plec din Survivor și să iau cu mine doar amintirile plăcute, tot ce s-a întâmplat bine și bun. Plec de aici mult mai bogat decât eram când am intrat în prima zi”, a mai precizat Ionuț Iftimoaie, citat de Cancan.