Lifestyle

Totul pentru a salva viața celui mai bun prieten! Ce face o tânără pentru a-i salva viața câinelui

Totul pentru a salva viața celui mai bun prieten! Ce face o tânără pentru a-i salva viața câinelui

Max, câinele unei tinere din Mexic are o problemă de sănătate, un motiv suficient pentru a renunța la el, însă stăpâna ne demonstrează exact contrariul.

Yoselín Martínez Macía, tânăra din Mexic a decis să facă tot ce îi stă în puteri pentru a-l salva pe Max. Ședințele de chimioterapie sunt singura soluție pentru a scăpa de boală, însă costul mare al ședințelor a pus-o în situația pe tânără să găsească orice soluție pentru a mai aduna niște bani, potrivit Animal Zoo.

Proprietara  nu a apelat la mila oamenilor pentru a-și salva cel mai bun prieten, ci s-a gândit să prepare prăjituri, pe care apoi să le vândă trecătorilor de pe stradă. Iniţiativa ei s-a dovedit a fi un succes şi există deja o veste bună: Max a început tratamentul şi aşteaptă rezultatele biopsiei.

Max este nevoit să treacă printr-o altă problemă!

Potrivit informațiilor El Imparcial, câinele din rasa husky a fost abandonat de proprietarul anterior şi are mai multe malformaţii în corp, aşa că avea mare nevoie de tratament.

Yoselín a dezvăluit ziarului că a preparat aproximativ 200 de brioşe pentru a-l ajuta pe Max. Apoi s-au dus la Plaza Zaragoza ca să le vândă.

Tânăra postează frecvent pe contul personal de socializare actualizări privind starea de sănătate a câinelui. Într-una dintre acestea, Yoselín spune că „Max este ceva mai bine şi starea de rău este deja sub control. Este foarte încântat, poate pentru că simte toată dragostea care i se transmite”.

Gestul este cu atât mai impresionat cu cât ne oferă din nou motive să credem în relația specială dintre om și animalul de companie, care și-ar da viața la rândul lui pentru a ne proteja pe noi.