Actual International

Tragedie imensă. Un soldat rus s-a sinucis sub ochii îngroziți ai mamei

Tragedie imensă. Un soldat rus s-a sinucis sub ochii îngroziți ai mamei
Infoactual

Adevărate drame și tragedii sunt de o parte, dar și de alta, a baricadei războiului fraticid. De această dată vorbim despre durerea unei mame care și-a văzut fiul cum s-a sinucis chiar sub ochii ei.

Tragedie și de-0 parte și de alta a baricadei. Un soldat rus s-a sinucis sub ochii îngroziți ai mamei

Povestea de astăzi este despre un soldat rus. Tânărul bărbat de numai 25 de ani s-a aruncat de la etajul zece chiar sub ochii îngroziți ai mamei sale. Tânărul a recurs la acest gest în momentul în care a aflat că se va întoarce în Ucraina.

Tânărul Mihail Liubimov a ales să-și ia viața decât să se întoarcă pe frontul nedrept din Ucraina, un război care nu este al lui, ci al altora.

Mihai a decis că e mai bine să își ia singur viața, decât să meargă mai departe pe frontul ucrainean, acolo unde, pe bună dreptate, se spune că este acum iadul pe Pământ.

Despre mama lui presa a relatat că femeia este angajată în sistemul de stat rus, mai exact la Ministerul de Externe al Federațidei Ruse.

Soldatul. Foto: ziare.com

Femeia mamă a privit îngrozită cum propriul copil căruia i-a dat viață și l-a crescut cum a știut ea mai bine a deschis fereastra și pur și simpu s-a aruncat de acolo. O imagine terifiantă numai când o descriem.

Soldatul rus a luat această decizie radicală în momentul în care a aflat că trebuie să se întoarcă în prima linie a războiului condus de Vladimir Putin.

Moartea lui Liubimov survine pe fondul unei creșteri a numărului de sinucideri, pe care autoritățile ruse încearcă însă să le mușamalizeze, potrivit media.

Concluzie. Lacrimi, durere, în ambele tabere. Pentru ce? Lupta este motivată de orgoliu exacerbat și ego. Nu mai este loc de divin. Poveștile oamenilor al căror suflet explodează de durere au fost redate în nenumătate rânduri de Infoactual. Iar acesta este un caz, doar unul.