Actual Diverse

Terifiant. Soldații ruși înfometați de pe linia frontului ucrainean sunt acuzați că au devorat animale de la grădina zoologică

Terifiant. Soldații ruși înfometați de pe linia frontului ucrainean sunt acuzați că au devorat animale de la grădina zoologică
Twitter

Ororile războliului sunt terifiante. Una câte una, ies la suprafață. Povestea tristă a animalelor de la o grădină zoologică, care au fost sacrificate, pentru a asigura hrana zilnică a rușilor trimiși de Putin fără echipament și mâncare, pe frontul ucrainean, este o realitate care a fost descoperită în aceste zile.

Terifiant. Soldații ruși înfometați de pe linia frontului ucrainean sunt acuzați că au devorat animale de la grădina zoologică

Soldații înfometați de pe linia frontului ucrainean ai lui Vladimir Putin au mâncat mai multe animale de la o grădină zoologică, printre care bizoni, canguri și struți.

Potrivit unor rapoarte ale rezidenților locali din satul recent eliberat Yampil din Ucraina, soldații ruși înfometați de pe linia frontului au fost nevoiți să devoreze animale abandonate într-o grădină zoologică, pentru a rămâne ei înșiși în viață. Satul se află în zona Lyman din regiunea Donețk.

Trupele ucrainene au alungat forțele invadatoare ale lui Vladimir Putin din zonă la 30 septembrie, iar la 10 octombrie 2022, lucrătorii voluntari din echipa de salvare și asistență pentru animale „VETMARKET Pluriton” s-au mutat în zonă. Aceștia sut cei care au descopeirit bucăți de carne și oase aparținând cadavrelor animalelor de la grădina zoologică locală.

Printre creaturile despre care se crede că au fost mâncate de militarii asediați se numără struți, mai mulți măgari, un cangur și chiar un bizon. În interiorul grădinii zoologice propriu-zise, muncitorii au găsit o haită de lupi morți, două cămile, numeroși purceluși și diverse specii de păsări.

Imagini inimaginabile, macabre și înfiorătoare

Au fost colectate imagini macabre ale rămășițelor moarte, prea terifiante pentru a fi date presei. Chiar și descrierea este înfiorătoare.

„Multe animale au fost mâncate de orci (rușii n.r.). Localnicii au spus că au mâncat cangurii, nu am găsit încă oasele pentru că sunt atât de multe, sunt împrăștiate peste tot în grădina zoologică”, a declarat un voluntar pe nume Vitaly pentru Eastern Option.

„A fost un bizon, care alerga în jurul satului, apoi a fost ucis și mâncat. Mai mulți măgari, struții au fost mâncați. Unii au scăpat și ei, iar poneii aleargă acum prin teritoriu, îi evacuăm”, a adăugat Vitaly.

„Situația cu lupii este teribilă. Oamenii spun că au fost îmblânziți. Au murit ținându-și castronul gol în labe, în țarcuri închise. Noi am găsit doar schelete. Erau închise și strânse cu plase, a trebuit să spargem lacătul”, a detaliat Vitaly.

În mod miraculos, un urs a fost salvat nevătămat de la o grădină zoologică privată din același sat. Animalul din cușcă a fost botezat „Yampil”, după locul în care a fost găsit.

Animalele care au scăpat cu viață, evacuate de ucraineni, au fost duse la o unitate zoologică din orașul Dnipro, unde sunt acum bine îngrijite.