Diverse

Trucul vedetelor nu mai este un SECRET! Ai nevoie de un singur ingredient pentru un ten de porțelan

Trucul vedetelor nu mai este un SECRET! Ai nevoie de un singur ingredient pentru un ten de porțelan

Îngrijirea pielii este esențială, în special cea a feței noastre, deoarece este mai vulnerabilă la apariția ridurilor și a „petelor”. Pentru un ten de porțelan, încearcă trucul celebrităților pentru a netezi ridurile și a închide porii cu 1 ingredient.

A avea un ten frumos nu este doar o chestiune de genetică sau de noroc, ci și de îngrijire. Și, fără îndoială, cele care ies în evidență în acest domeniu sunt vedetele, pentru că, deși nu scapă de cele mai frecvente probleme ale pielii, reușesc mereu să iasă în evidență cu o față frumoasă și sănătoasă.

Vestea bună este că nu totul se datorează cremelor speciale, tratamentelor estetice sau altor produse departe de îndemâna oricui. Există opțiuni ieftine și eficiente care ne ajută să arătăm mai frumos.

Truc pentru atenuarea ridurilor și închiderea porilor

Există multe actrițe, cântărețe și alte celebrități care se remarcă prin frumusețea lor. Una dintre ele este Fernanda Castillo, care la 39 de ani are o față frumoasă, fără riduri vizibile. În mod surprinzător, secretul său constă într-un ingredient simplu: gheața.

Actrița din El Señor de los Cielos, a dezvăluit pe rețelele de socializare că își scufundă fața într-o găleată cu gheață și apă rece.

După cum a împărtășit ea, această practică ajută la reducerea dimensiunii porilor, la combaterea tenului gras și la reducerea ridurilor, îmbunătățind în același timp circulația feței.

Ce trebuie să faci? Scufundă-ți fața într-un recipient cu apă și cuburi de gheață în etape, timp de un minunt. Încorporarea acestui truc în rutina de îngrijire a pielii te va ajuta să vezi rezultate încetul cu încetul.

Atentie! Daca pielea ta este sensibila, este mai bine sa eviti contactul direct cu gheata. La fel, nu exagerați cu timpul, pentru că vă puteți arde pielea. O altă opțiune este să înfășurați câteva cuburi de gheață într-un prosop de pânză sau într-o batistă și să le treceți cu mișcări circulare pe toată fața, de parcă ați încerca să aplatizați liniile de expresie.

Care sunt beneficiile acestui truc?

Potrivit Clinicii Cleveland, atunci când gheața este aplicată pe față, sângele se ridică sub suprafața pielii, ceea ce are ca rezultat diferite beneficii. Una dintre principalele si cele mai cunoscute este reducerea umflaturii si a sensibilitatii, prin drenarea excesului de lichide din sistemul limfatic.

Acest lucru avantajează și aspectul pungilor umflate sau al ochilor obosiți. De asemenea, prin constrângerea vaselor de sânge, poate reduce aspectul porilor și al ridurilor, redând în același timp strălucirea feței.

In fine, se considera ca poate reduce sebumul si acneea, facandu-l un aliat excelent pentru pielea ta, mai ales că nu te costă nimic.

Iată și alte sfaturi:

* Concentrați-vă pe zone precum: în jurul gurii, obrajilor, bărbiei, frunții, maxilarului și nasului, dar nu lăsați gheața să stea în nicio zonă prea mult timp.

* Faceți cuburi de gheață cu ingrediente precum aloe vera sau ceaiul verde pentru a da un plus de impuls pielii, mai ales în cazurile de acnee.

* Spală-ți fața înainte de a aplica gheața și hidratează-ți pielea când ai terminat.