Lifestyle

Tupeul unui șofer. A încercat să treacă peste patru jandarmi. Ce se întâmplă cu bărbatul

Tupeul unui șofer. A încercat să treacă peste patru jandarmi. Ce se întâmplă cu bărbatul

Un șofer, care fie era drogat, fie a gustat din licoarea lui Bachus, a făcut show într-o intersecție din București. Bărbatul a fugit în viteză de poliție și jandarmerie și a lovit mai multe autoturisme. Nu s-a gândit, probabil, ce consecințe va avea comportamentul său. Mai târziu s-a aflat de ce: era drogat.

În zadar s-au chinuit jandarmii să-l scoată din mașină, atunci când a fost oprit de polițiștii de la rutieră, pentru că bărbatul n-a vrut să facă nimic din ce i s-a cerut. A profitat și a demarat de pe loc în viteză, lăsându-i mască pe toți cei prezenți, forțe de ordine, pietoni și șoferi din trafic.

După ce și-a făcut numărul, bărbatul a abandonat mașina, autoturismul fiind găsit pe o stradă în sectorul 4 al Capitalei.

A lovit două mașini

„La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească. Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme. Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto”, arată un comunicat al Poliției.

Ca-n filme…

În câteva imagini de la fața locului care au ajuns pe rețelele de socializare se vede cum, la intersecția Bulevardul Gheorghe Șincai cu Tineretului, un polițist îi cere unui șofer să iasă din mașina aflată în mijlocul altor mașini care stăteau la semafor. Acesta nu vrea și începe să lovească mașina din fața sa, iar unul dintre martori susține că mai devreme fugărea o fată.

Ulterior, în ajutorul polițistului ajung și patru jandarmi care încearcă să-l scoată din mașină, ba chiar unul dintre ei vrea să spargă geamul. Șoferul opune în continuare rezistență și forțează plecarea, iar la un moment dat pornește în viteză printre mașinile de pe bulevard.

În acestă dimineață, fugarul a fost prins și se află în custodia poliției. E un „client” mai vechi, care ar mai fi avut dosar penal pentru droguri din 2020. Analizele recoltate la INML vor releva ce a consumat șoferul (26 de ani) care a avut tupeul să treacă de patru jandarmi și un filtru de poliție.