Diverse

Ucigașul celor doi soți din Bran a recunoscut crima. De ce le-a luat viața tinerilor

Ucigașul celor doi soți din Bran a recunoscut crima. De ce le-a luat viața tinerilor

Nicu și Alexandra s-au căsătorit anul trecut și trăiau un vis frumos. Dar totul s-a spulberat când au fost găsiți în casă, într-o baltă de sânge.

Oamenii au fost atacați cu sălbăticie și n-au avut timp să se apere. În urma anchetei, oamenii legii au descoperit un suspect, în persoana vărului bărbatului omorât.

Polițiștii au obținut imediat un mandat de percheziție, dar când au ajuns la ucigaș, acesta s-a ascuns în pod, având la el un cuțit. După multe negocieri, cu puțin timp în urmă, bărbatul și-a recunoscut vina și a fost luat de oamenii legii cu cătușe.

Ambii soți au fost găsiți cu răni grave la cap

Nicu era paramedic la SMURD, iar soția sa, Alexandra, lucra ca asistent medical la Spitalul de copii din Brașov, la secția oncologie. Luni, bărbatul nu a ajuns la serviciu, iar colegii au alertat rudele să vadă ce se întâmplă cu el. Când familia au ajuns la casa celor doi, au avut cel mai mare șoc al vieții.

Ușa de la intrare era spartă, iar cei doi morți în dormitorul de la etaj, ambii având răni grave la cap. „Ușa camerei lor era deschisă și era plin de sânge. Se poate să fi auzit în toiul nopții că cineva a dat buzna peste ei. Au dat să iasă din cameră și n-au mai putut”, susține Ligia Pepene, cumnata victimelor. Tatăl lui Nicu nu-și poate reveni după ce și-a văzut copiii morți, întinși pe burtă.

Nicu și vărul se judecau pentru hotarul dintre gospodării

Imediat familia a sunat la 112, iar criminaliștii au ajuns într-un suflet. După ce au verificat locuința, s-a văzut că nu lipsea nici un lucru de valoare. Singurul dușman ar fi putut fi vecinul, un văr care se judeca cu soții pentru gardul dintre gospodăriile lor.

„Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva cu streașina casei. Să fie jaf? Nu, nu!”, a spus, cu sufletul frânt Elena Pepene, mama lui Nicu.

Ucigașul a fost găsit după opt ore de căutări

Primul lucru care le-a dat de gând polițiștilor că vărul ar putea fi criminalul a fost câinele de urmă al acestora care s-a oprit în grădina celui bănuit. Tot acolo, polițiștii au găsit și un topor. Opt ore le-au trebuit anchetatorilor să-l găsească, pentru că nu aveau mandate.

Într-un final, a fost capturat, iar vecinii au rămas fără cuvinte, afirmând că nu le vine să creadă ce a putut face bărbatul, pentru că întotdeauna a fost respectat și admirat de toată comunitatea. Criminalul i-a ucis pe cei doi pentru că le-ar fi cerut de multă vreme să mute gardul cu zece centimetri, pentru a-și face grădina mai mare…