Actual Lifestyle

Carnagiu la Bran. Doi soți tineri au fost uciși în propria casă. Primele date din anchetă

Carnagiu la Bran. Doi soți tineri au fost uciși în propria casă. Primele date din anchetă
captura video

În dimineața zilei de luni, 16 ianuarie 2023, în comuna Bran din județul Brașov, a avut loc o dublă crimă comisă cu sălbăticie. Este vorba despre doi tineri căsătoriți, care au fost găsiți într-o baltă de sânge, în dormitorul casei lor.

Ce a găsit familia în casă

Luni dimineața, pentru că bărbatul în vârstă de 38 de ani, care lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Moeciu, nu a apărut la locul de muncă, colegii au alertat familia, care locuiește în vecinătate. Imediat, tatăl bărbatului și o cumnată a lui s-au dus la el acasă. Aici, cei doi au găsit ușa de la intrarea în vila cuplului spartă. Apoi, după ce au urcat la etaj i-au găsit pe cei doi soți, într-o baltă de sânge.

Ilarie Pepene, în calitate de tată al bărbatului ucis, a povestit: ”Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă…”

Poliția a fost anunțată imediat

Ca urmare a celor constatate, imediat a fost anunțată poliția, iar criminaliștii au început cercetarea la fața locului. La momentul sosirii la fața locului nu exista un suspect și nici nu se cunoștea motivul crimei.

Cei doi se căsătoriseră recent

Barbatul ucis, pe nume Nicu s-a căsătorit cu Alexandra, de 32 de ani (ucisă și ea),  asistentă la Spitalul de Copii din Brașov, anul trecut, în 2022, luna august.

FOTO antena3.ro

Din câte se știe, duminică, 15 ianuarie 2023, femeia a fost la serviciu, iar bărbatul a fost vizitat de mama lui și absolut nimic nu prevestea nenorocirea.

În prezent se fac cercetări

Acum anchetatorii sunt la fața locului și caută indicii. Deocamdată, potrivit digi24, principalul suspect al crimei este chiar vărul bărbatului cu care se afla în conflict.

Câteva dintre declarațiile familiei și vecinilor

Mama bărbatului ucis, Elena Pepene, a precizat că: ”Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva cu streașina casei.”

Tot Elenei Pepene, se pare că nu ar fi sot vorba de vreun jaf, iar singurul conflict pe care îl avea bărbatul era cu un văr, care are gospodăria lipită de a sa. Dar, omul era plecat la muncă, atunci când a fost descoperită crima.

În același context, Florin Pepene, fratele bărbatului ucis, a precizat următoarele: ”Există o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul… n-am asistat niciodată… ”

Potrivit unui vecin, peste noapte, câinii din zonă au lătrat, dar nimeni nu și-a făcut vreo grijă.