Actual International

Ultima oră. Fostul premier pakistanez Imran Khan a fost rănit într-o tentativă de asasinat. VIDEO

Ultima oră. Fostul premier pakistanez Imran Khan a fost rănit într-o tentativă de asasinat. VIDEO
Profimedia

Știrile internaționale anunță că fostul premier pakistanez Imran Khan a fost rănit într-o presupusă tentativă de asasinat. În ce context a avut loc tragedia, care ste starea lui și dacă au fost și alți oameni implicați în incident, în cele ce urmează.

Ultima oră. Fostul premier pakistanez Imran Khan a fost rănit într-o tentativă de asasinat. VIDEO

Fostul premier pakistanez Imran Khan a fost rănit într-o tentativă de asasinat care ar fi avut loc joi, 3 noiembrie 2022. Potrivit presei locale, Imran Khan a fost rănit după ce a fost împușcat în picior într-o presupusă tentativă de asasinat.

În timpul lungului său marș spre Islamabad, fostul premier Khan a fost împușcat alături de alte patru persoane. Celelalte patru persoane ar fi fost rănite, iar o persoană ar fi fost arestată.

Khan a fost internat într-un spital din apropiere, după cum a relatat jagbani.punjabkesari.in. Presa locală a mai relatat că bărbatul înarmat a folosit artificii, pentru a acoperi focurile de armă.

Contul de Twitter Alertistan a precizat că liderul PTI și senatorul Faisal Javed Khan a fost, de asemenea, rănit în incident și se află în prezent sub tratament la spital.

De asemenea, au fost publicate înregistrări video cu presupusul sau presupușii atacatori.

Contul de Twitter SprinterMonitor a postat o înregistrare video cu textul:

„Nu am văzut nimic: „Imran Khan a fost împușcat în picior, dar era stabil în timp ce era dus la spital. Asasinul, în timp ce trăgea din partea de sus a containerului, a tras o rafală din pistolul său și a fost în partea stângă. El sărbătorea după împușcătură, deci a fost o tentativă de asasinat planificată”.

Totodată, TRT World Now a distribuit câteva videoclipuri din presa locală.

Piers Morgan a făcut publice imagini cu el însuși vorbind cu Imran Khan la începutul acestui an, filmare în care Khan a spus: „Când am intrat în politică, mi-am învins frica de moarte”.

Imran Khan este o persoană controvrersată în această țară. Sâmbătă, 1 octombrie, se pare că a fost emis un mandat de arestare pe numele lui Imran Khan. Presa a scris că un magistrat din orașul Islamabad a fost cel care a semnat mandatul.