Showbiz

Un actor de comedie a murit după coma de 41 de zile. Oamenii râdeau la glumele lui, dar viața i-a pregătit un final tragic

Un actor de comedie a murit după coma de 41 de zile. Oamenii râdeau la glumele lui, dar viața i-a pregătit un final tragic

Mulți actori de comedie ascund în sufletul lor adevărate drame. Sau viața ia o turnură dureroasă la un moment dat. Este și cazul actorului de comedie din India care s-a stins din viață la 56 de ani.

Un actor de comedie indian a murit după coma de 41 de zile. Oamenii râdeau la glumele lui, dar viața i-a pregătit un final tragic. Video

Legendarul actor de comedie indian Raju Srivastava a murit în urma unui atac de cord, după ce a stat la terapie intensivă timp de 41 de zile, după cum a relatat miercuri, 21 septembrie.

Comediantul indian Raju Srivastava a murit după ce a suferit un atac de cord în timp ce se antrena într-o sală de gimnastică în luna august.

Numele lui va fi dus mai departe de către cei doi copii, precum și de soția sa, relatează media.

Srivastava s-a născut în Kanpur, India, mutându-se ulterior în Mumbai pentru a-și urma visul de a fi comediant. El avea să joace în roluri mici în filme indiene precum Main Premise Ki Diwani Soon și Aamdani Atthani Kharcha Rupaiyaa, cariera sa de comediant luând avânt după ce a participat la Great Indian Laughter Challenge.

Twitter a fost inundat de omagii după anunțul morții comediantului indian Raju Srivastava.

„Comediantul Raju Srivastava s-a stins din viață la Delhi, la vârsta de 58 de ani, confirmă familia sa.” El a fost internat la AIIMS Delhi pe 10 august, după ce a acuzat dureri în piept, prăbușindu-se în timp ce se antrena la sala de sport.

„Om Shanti vei fi în inimile noastre pentru totdeauna. Vă mulțumim că ne-ați distrat. #RajuSrivastav
#RIP Legenda comediei de stand-up!”, au scris internauții.

Vestea a venit după ce luni, 19 septembrie, omagiile au inundat rețelele de socializare după ce s-a aflat că a murit Maureen Kincaid Speller, popular critic de carte și editor al revistei Strange Horizons.

Foto: arhiva