Diverse

Un bărbat s-a cățărat pe banda de bagaje din aeroport. Motivul halucinant: și-a pierdut pantofii de o mie de dolari. Video

Un bărbat s-a cățărat pe banda de bagaje din aeroport. Motivul halucinant: și-a pierdut pantofii de o mie de dolari. Video

Un moment incredibil a avut loc pe un aeroport. Până și paznicii au rămas cu gura căscată, la propriu. Un bărbat s-a repezit și s-a cățărat sărind atletic pe banda de bagaje care, după cum știm, se mișcă fără oprire. Așa că nici forțele de securitate nu au avut timp să reacționeze, fiind luați și ei prin surprindere.

Un bărbat s-a cățărat pe banda de bagaje din aeroport. Motivul halucinant: și-a pierdut pantofii de o mie de dolari. Filmare inedită

S-a întâmplat într-un aeroport din Ohio. Inopinant, un bărbat s-a repezit și a sărit direct pe banda de transport bagaje din aeroport. Numai că fapta lui nu a rămas nepedepsită.

El a fost arestat după ce a urcat pe banda rulantă pentru bagaje și a încercat să ajungă într-o zonă interzisă. Motivația lui este de-a dreptul halucinantă. Bărbatul le-a spus polițiștilor că își pierduse pantofii de 1.000 de dolari și intenția lui a fost să-i recupereze, nu să încalce vreo lege.

Incidentul a avut loc în luna iulie, pe Aeroportul Internațional Hopkins din Cleveland, și a fost surprins de camerele de supraveghere, iar filmarea a fost făcută acum publică de către poliție, potrivit CNN.

Bărbatul care a urcat pe bandă și a încercat să ajungă în zona din care acestea erau distribuite, zonă restricționată pentru accesul publicului, a fost identificat ca fiind Nicholas Garrett, de 29 de ani.

Garrett le-a spus ofițerilor că a observat că fermoarul bagajului său a fost deschis și că îi lipseau o pereche de pantofi de 1.000 de dolari pe care a vrut să-i recupereze.

Și surpriză…

„Nu încercam să încalc nicio lege”, le-a răspuns Garrett polițiștilor. Totuși, ulterior, în bagajul său a fost descoperită o „cantitate mică” de marijuana.

Garrett a fost acuzat de încălcarea regulilor de securitate și pentru că a fost cooperant și și-a recunoscut fapta, instanța i-a stabilit o amendă de 198 de dolari.

Ce ar fi făcut oare dacă amenda era cât prețul pantofilor, pe unde ar mai fi scos ”cămașa”.

Foto: Poliția Cleveland