Diverse

Un bătrân din Australia s-a bătut cu un crocodil. Instrumentul folosit în luptă este tigaia. Video

Un bătrân din Australia s-a bătut cu un crocodil. Instrumentul folosit în luptă este tigaia. Video

Un bătrân curajos s-a luat la luptă, la propriu, cu un crocodil, în dorința de a alunga vietatea de pe teritoriul său.

Un bătrân din Australia s-a bătut cu un crocodil. Instrumentul folosit în luptă este tigaia. Video

O filmare video în care apare un bătrân din Australia, Kai Hansen, a devenit viral pe toate site-urile de socializare.

Bărbatul viteaz este binecunoscut în zona respectivă, deoarece este un proprietar al unui pub, informează Metro.co.uk.

Bătrânul nu a părut deloc speriat de atacul, care putea fi mortal, al reptilei uriașe, reușind s-o „pună la punct” cu mai multe lovituri scurte, dar repetate, peste cap și bot. Arma utilizată de om a fost tigaia care s-a nimerit să fie în mâna lui, chiar la momentul întâlnirii față în față cu crocodilul.

Nimeni nu a fost rănit și crocodilul a primit o lecție bună!”, a declarat Kai Hansen, bătrânul curajos, mulțumit de isprava de a goni crocodilul care l-a atacat.

Imaginile cu bătrânul lovind peste bot cu tigaia crocodilul mamut, care se apropia amenințător de el, au devenit virale, în toată lumea, pe rețelele de socializare.

Nu aș spune că este un eveniment zilnic, dar trebuie să fiu în siguranță și fac tot ce pot pentru aceasta”, a spus Kai Hansen, pentru tabloidul britanic.

Inițial, crocodilul își arăta colții bătrânului, dar văzând cât de hotărât este omul, care vroia să îi dea o lecție dureroasă, și-a luat coada la spinare și a plecat înapoi de unde a venit.

Salvat de crocodil cu pietre și bâte

Un alt caz, relatat de presa internațională, este al unui tânăr de 23 de ani , care a fost grav rănit în piscina complexului turistic din Mexic în care lucra, unde a fost muşcat de un crocodil, potrivit AFP.

Tânărul, care a intrat în piscină într-o noapte de weekend, a fost salvat de colegii săi, care au atacat animalul cu pietre şi bâte, au anunţat autorităţile din insula Cozumel, în Mexic. Ulterior, acest crocodil a fost prins de oamenii legii din regiune.

Foto: evz/ video: youtube