Diverse

Un celebru star TV s-a sinucis. Moartea lui a fost ținută la secret. Familia și prietenii sunt în stare de șoc

Un celebru star TV s-a sinucis. Moartea lui a fost ținută la secret. Familia și prietenii sunt în stare de șoc

A murit marți dimineață într-un motel din Los Angeles și a lăsat în urmă o soție și trei copii care nu-și pot reveni, colegi îndurerați și fani care nu înțeleg cum s-a ajuns în această situație.

Stephen „tWitch” Boss, DJ-ul emisiunii „Ellen DeGeneres Show” s-a sinucis cu câteva zile în urmă, informează BBC. Soția celebrului dansator, Allison Holker Boss a confirmat decesul acestuia pentru revista People.

„Cu inima grea trebuie să anunț că soțul meu Stephen ne-a părăsit. Stephen a luminat fiecare cameră în care a pășit. A prețuit familia, prietenii și comunitatea mai presus de orice”.

Cel mai bun soț și tată și o inspirație pentru fanii săi

„El a fost coloana vertebrală a familiei noastre, cel mai bun soț și tată și o inspirație pentru fanii săi. Să spun că a lăsat o moștenire ar fi prea puțin, impactul său pozitiv va continua să fie simțit. Sunt sigură că nu va trece nicio zi fără să-i onorăm amintirea. Cerem intimitate în această perioadă dificilă, atât pentru mine, dar mai ales pentru cei trei copii ai noștri”, a transmis soția sa, Allison Holker Boss, conform CNN.

Am inima frântă. tWitch era dragoste și lumină pură

TWitch a devenit cunoscut întregii lumi în anul 2008, când a participat la concursul „So you think you can dance”, unde mai târziu a fost și jurat. În anul 2014, el a intrat ca DJ în echipa lui Ellen DeGeneres, care imediat după ce a auzit trista veste, a postat un mesaj pe contul de Twitter.

„L-am iubit din toată inima. Am inima frântă. tWitch era dragoste și lumină pură. Era familia mea. O să îmi fie dor de el. Vă rog să trimiteți dragostea și sprijinul vostru către Allison și copiii lor frumoși – Weslie, Maddox și Zaia”, a spus faimoasa prezentatoare.

A fost actor în filmele „Blades of Glory” și  „Magic Mike XXL”

Artistul a văzut lumina zilei în Montgomery, Alabama și, după ce a absolvit liceul, a studiat dansul la Dance Performance at Southern Union State Community College and Chapman University.

A fost un dansator extrem de talentat, iar unul dintre dansurile sale a primit o nominalizare la premiul Emmy pentru cea mai bună coregrafie. În anul 2020 a fost numit producător executiv la ”The Ellen Show”, dar a avut și un rol în filmul ”Magic Mike XXL”.

Poliția l-a găsit cu o rană provocată de o armă de foc

Potrivit Departamentului de poliție din Los Angeles, ofițerii din West Valley Division au primit un apel după ce într-un hotel din Los Angeles s-a auzit o împușcătură. Când oamenii legii au ajuns la fața locului, l-au găsit cu o rană provocată de o armă de foc. Polițiștii spun că nu există semne care să arate că e posibil să fi avut loc o crimă.