Actual Showbiz

Starul de la Hollywood, Nicolas Cage, i-a adus un omagiu impresionant fostei sale soții, Lisa Maria Presley

Starul de la Hollywood, Nicolas Cage, i-a adus un omagiu impresionant fostei sale soții, Lisa Maria Presley
retetesivedete/RV

Cunoscutul actor Nicolas Cage i-a adus un omagiu impresionant fostei sale soții, Lisa Maria Presley, după ce aceasta s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani.

Starul de la Hollywood, Nicolas Cage, i-a adus un omagiu impresionant fostei sale soții, Lisa Maria Presley

Legenda actoriei de la Hollywood, Nicolas Cage, i-a adus un omagiu fostei sale soții, Lisa Marie Presley, după ce aceasta a decedat la vârsta de 54 de ani. Cuplul s-a căsătorit în 2002, înainte de a se despărți doar două luni mai târziu.

Într-o declarație pentru The Hollywood Reporter, cel de-al treilea soț al Lisei, cuprins de o profundă tristețe, a declarat:

„Aceasta este o veste devastatoare. Lisa avea cel mai mare râs dintre toți cei pe care i-am cunoscut vreodată. Lumina fiecare cameră, iar mie mi se rupe inima. Găsesc o oarecare alinare crezând că s-a reunit cu fiul ei Benjamin”.

Ultimele momente ale Lisei Marie Presley

Priscilla Presley s-ar fi grăbit la căpătâiul fiicei sale Lisa Marie, după ce aceasta, în vârstă de 54 de ani, a fost spitalizată de urgență, în urma unui atac de cord. Lisa a fost internată la spitalul West Hills din Los Angeles.

Potrivit publicației de știri despre celebrități TMZ, surse care cunosc direct situația au informat că Lisa este conectată la aparate de menținere a vieții în unitatea de terapie intensivă a unității, conectată la un stimulator cardiac temporar.

Fostul soț al Lisei, Danny Keough, care a fost lângă ea la momentul tragediei, i-a administrat manevre de resuscitare cardio-respiratorie în locuința ei din orașul californian Calabasas până la sosirea unităților medicale. Cuplul locuia de puțin timp împreună. Danny a ajuns acasă după ce și-a lăsat copiii la școală și a descoperit că Lisa fusese găsită fără reacție în dormitorul ei, de către menajeră.

Sursele au subliniat faptul că nu a fost vorba de o tentativă de sinucidere, așa cum au relatat unele instituții media. Se pare că Lisa se plânsese că nu se simțea bine, având dureri de stomac, încă de la primele ore ale dimineții fatidice.