Diverse

Un star TV, descoperit ca agent dublu la Pentagon în grupul de cercetare al farfuriilor zburătoare

Un star TV, descoperit ca agent dublu la Pentagon în grupul de cercetare al farfuriilor zburătoare
Twitter

Unul dintre principalii anchetatori de OZN-uri ai guvernului SUA a ieșit din umbră pentru a discuta deschis despre munca sa pentru UAP Task Force, o organizație creată de Congres pentru a evalua fenomenele aeriene neidentificate.

Un star TV, descoperit ca agent dublu la Pentagon în grupul de cercetare al farfuriilor zburătoare

Telespectatorii îl cunosc pe astrofizicianul Dr. Travis Taylor (foto) ca pe un investigator îndrăzneț al OZN-urilor și al paranormalului la Skinwalker Ranch și la alte emisiuni ale History Channel. Doar o mână de oameni știau că Taylor duce o viață dublă, lucrând în secret ca om-de-știință-șef al Grupului operativ UAP al Pentagonului.

„Aș spune că, în afară de oamenii care știau deja, cei din grupul de lucru, tu ești prima persoană care își dă seama, George”, a spus Taylor.

Taylor a obținut diplome avansate la o vârstă fragedă și și-a petrecut întreaga viață adultă lucrând la proiecte clasificate, mai întâi pentru armata SUA, apoi pentru antreprenori de apărare. El a scris o carte despre cum ar trebui să se pregătească guvernul SUA pentru contactul cu extratereștrii, ceea ce i-a atras atenția lui Jay Stratton, un oficial de rang înalt al serviciilor de informații care a fost implicat în fiecare dintre investigațiile secrete ale OZN-urilor ale Pentagonului, inclusiv AAWSAP, cel mai mare program de OZN-uri, administrat de Defense Intelligence Agency, cu sediul la Bigelow Aerospace în Las Vegas, finanțat cu 22 de milioane de dolari asigurați de fostul senator american Harry Reid. Stratton a lucrat cu AAWSAP, apoi cu programul său succesor AATIP.

„Jay Stratton, directorul UAP Task Force, m-a întrebat dacă aș fi interesat să fiu om-de-știință-șef”, a spus Taylor. „Și am spus că da, absolut. Bineînțeles că aș face-o.”

Una dintre sarcinile principale ale grupului de lucru a fost să scrie un raport către Congres care rezumă dovezile cunoscute despre OZN-uri. Echipa a creat deja un briefing clasificat constând în cele mai interesante întâlniri militare, începând cu incidentul Tic Tac din 2004. Grupul de lucru a redus o bază de date uriașă la doar 144 dintre cele mai bune cazuri. Dr. Taylor a ajutat la redactarea raportului final.

„Am ales surse care știam că au legătură între ele”, a spus Taylor. „Încă nu ne-am putut da seama ce sunt, de unde au venit și care a fost intenția lor.”

Scepticii care dezamăgesc civilizația au încercat să explice OZN-urile Tic Tac sau Gimbal ca păsări, lumină reflectată sau motoare cu reacție îndepărtate, de parcă anchetatorii militari ar fi ignorat astfel de posibilități. Când UPA Task Force a stabilit că aceste obiecte sunt pur și simplu necunoscute, nu s-a bazat doar pe scurte clipuri video.

„Aici este și problema. Scepticii își iau rezultatele pornind de la început cu un rezultat deja stabilit. Așa că duc analiza în direcția la care vor să ajungă”, a spus Taylor.

„Datele pe care le-am avut, în multe cazuri, au fost mai multe decât ce posedă publicul larg și ce a fost publicat.”

144 de incidente inexplicabile

Taylor și grupul operativ au petrecut trei ani analizând cele 144 de incidente, inclusiv zeci de obiecte bizare care au trecut pe lângă mai multe nave ale Marinei în 2019. Unele dintre ele erau sfere care roiau și țineau pasul cu navele de război. Altele au apărut ca piramide verzui.

Membrii grupului operativ au fost uimiți să audă un oficial al Marinei spunând la o audiere a Congresului de luna trecută că toate acestea erau „drone”, ca și cum misterul ar fi fost rezolvat. Cineva a trebuit să ignore total munca grupului de lucru pentru a face această afirmație.

„Aveam o mulțime de date de la senzori despre unele dintre ele. Nici cu ajutorul lor nu am putut determina ce sunt. Adică, dacă colegii noștri apropiați fac asta, este înfricoșător. În același timp, nu am găsit niciodată nicio dovadă că aceste fenomene ar fi fost (drone) ale colegilor noștri apropiați”, a spus Taylor.

Concluzia despre „dronă” a fost expusă după ce Grupul operativ UAP a fost finalizat și chiar înainte ca noul program OZN „AIMSOG” să înceapă. Dr. Taylor susține că scenariul „dronei” nu explică întâlnirile cu OZN-uri din 2019.