Showbiz

Unde a dispărut Linda Evanghelista. În sfârșit, fanii au aflat răspunsul. Video

Unde a dispărut Linda Evanghelista. În sfârșit, fanii au aflat răspunsul. Video

Femeile frumoase vor să rămână mereu la fel de adorate, minunate și fermecătoare, dar, din dorința de a avea veșnica ”tinerețe fără bătrânețe”, ele pot să ajungă la un rezultat contrar, situat la polul opus așteptărilor inițiale. Este și cazul vedetei despre care Infoactual relatează astăzi.

Unde a dispărut Linda Evanghelista, supranumită ”cameleonul modei”. În sfârșit, fanii au aflat răspunsul. Video

O lungă perioadă de timp, fanii nu au știut nimic de Linda Evanghelista, ceea ce i-a determinat să se întrebe, pe bună dreptate, unde a dispărut vedeta lor preferată.

Pentru a afla unde a dispărut vedeta, o bună bucată de vreme, trebuie să știm povestea. Dar, în primul rând, cine este Linda Evanghelista.

Linda Evangelista s-a născut la 10 mai 1965, este un fotomodel canadian și unul dintre top modelele de top din anii 1990. Este considerată unul dintre cele mai reușite și influente modele din toate timpurile și a apărut pe peste 700 de coperte de reviste.

Evangelista este cunoscută, în principal, pentru faptul că a fost mult timp „muza” fotografului Steven Meisel, precum și pentru fraza: „Nu ne trezim pentru mai puțin de 10.000 de dolari pe zi„. Ea deține recordul pentru multiplele sale apariții pe coperta revistei Vogue Italia, toate fiind fotografiate de Meisel.

Descrisă drept „cameleonul” industriei modei, dar și ca o figură cheie printre cele cinci supermodele, Evangelista a fost una dintre cele mai faimoase femei din lume la sfârșitul anilor 1980 și pe parcursul anilor 1990.

Spre deosebire de colegele sale, Evangelista a ales să nu se diversifice în alte afaceri în afara celei de modeling. Ea s-a retras din carieră în 1998 și a revenit trei ani mai târziu, de această dată lucrând doar sporadic.

Realizările sale ca model au făcut ca în 2008 să fie votată drept „Cel mai mare supermodel al tuturor timpurilor„, de către telespectatorii emisiunii Fashion File (eng. wikipedia).

Poveste adevărată: Fotomodelul Linda Evanghelista, acum în vârstă de 57 de ani, a vorbit pentru prima dată despre coșmarul prin care a trecut. Vedeta a rămas desfigurată după o intervenție estetică. A suferit un efect advers foarte grav, care nu are din păcate leac.

Linda Evangelista a apărut pentru prima dată în public după ce fața i-a fost distrusă de operație estetică. Fotomodelul în vârstă de 56 de ani povește, în premieră, într-un interviu pentru people.com, coșmarul prin care a trecut.

Ea a început relatarea propriei povești, cu o declarație curajoasă. „Nu mai pot trăi așa, ascunzându-mă și rușinându-mă”. Materialul, pe larg, în Evenimentul Zilei, click aici.

Noutățile legate de misterul dispariției și afișarea publică a starului, ai cărei fani erau deosebit de îngrijorați, ni le aduce, așa cum ne-am obișnuit, deja, reporterul retetesivedete.

Fostul top-model Linda Evangelista a soluționat procesul cu o companie cosmetică, după ce a susținut că procedura cosmetică a acesteia a lăsat-o „permanent deformată”. La 10 luni de la deschiderea procesului, modelul a fost convins să își retragă plângerea.

La mijloc ar fi vorba de o despăgubire generoasă. Detaliile înțelegerii nu sunt, însă, cunoscute, cel puțin deocamdată.

Sunt încântată că am rezolvat cazul”, a scris ea pe Instagram, spunându-le celor 1,2 milioane de urmăritori ai săi că desfigurarea în urma procedurii a fost motivul pentru care a dispărut din ochii publicului.

Prin ce a trebuit să treacă fostul top model

Celebrul supermodel a declarat în septembrie anul trecut că a avut o reacție adversă la o procedură de reducere a grăsimii localizate la nivelul feței. Ea a făcut intervenția în urmă cu cinci ani, iar ulterior, în loc să aibă un chip mai suplu, a descoperit că i-au crescut de fapt celulele adipoase.

Modelul canadian a mai spus că anul trecut că a suferit „două intervenții chirurgicale corective dureroase și nereușite”, după ce procedura de slăbire a avut efectul opus. „Pentru fanii mei care s-au întrebat de ce nu am lucrat în timp ce carierele colegelor mele au prosperat, motivul este că am fost brutal desfigurată de… o procedură care a făcut opusul a ceea ce a promis”, a ținut să precizeze Evangelista.

Foto: retetesivedete/ video: youtube