Social

Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul! Noi centre de vaccinare în România

Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul! Noi centre de vaccinare în România

Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul! Noi centre de vaccinare în România. Autoritățile au anunțat deschiderea unor noi centre de vaccinare anti-COVID-19 în perioada imediat următoare.

Ideea este de a facilita accesul la imunizare prin prezentarea a populației fără programare prin platforma de internet dedicată. Andrei Şerban a urmărit declarațiile făcute în această după-amiază de coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-coronavirus, doctorul Valeriu Gheorghiță.

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat că mâine se va deschide, va deveni funcțional, de fapt, un centru mobil în județul Argeș și joi se va deschide un centru de vaccinare din mașină în Piața Constituției din București.

Valeriu Gheorghiță a mai anunțat că persoanele care doresc un anumit centru de vaccinare pentru rapel, trebuie să anunțe centrul, adică să se programeze cu 72 de ore înainte, pentru a fi sigure că vor găsi dozele de vaccin în ziua în care o doresc.

Până la sfârșitul săptămânii se va putea alege centrul de vaccinare pentru rapel şi de pe platformă. De asemenea, se vor distribui telefoane centrelor de vaccinare și numerele se vor găsi pe platformă pentru a putea fi folosite.

Valeriu Gheorghiţă a mai anunat că de mâine la centrele care folosesc vaccinul produs de Pfizer va crește de la 84 la 96 numărul de persoane vaccinate. Şi o ultimă informație: din 4 mai va începe vaccinarea la cabinetele medicilor de familie cu vaccinul produs de Johnson&Johnson, a transmis RRA.