Actual Showbiz

Vedetă media și fostă finalistă a concursului de regină a frumuseții a murit la 35 de ani

Vedetă media și fostă finalistă a concursului de regină a frumuseții a murit la 35 de ani

Prezentatoarea de știri Metro FM și fosta finalistă a concursului de regină a frumuseții, Pearl Shongwe, a murit, potrivit unor informații care au ajuns în presa internațională.

Vedetă media și fostă finalistă a concursului de regină a frumuseții Pearl Shongwe a murit, la 35 de ani

Trupul neînsuflețit al tinerei femei de numai 35 de ani a fost descoperit marți în locuința ei, de către vecinii săi, fără răni vizibile la prima vedere.

Un mesaj postat pe Twitter, despre care se spune că provine de la un forum al locatarilor, spune: „Ne pare rău să vă informăm că unul dintre rezidenții noștri a decedat în interiorul unității sale. Familia rezidentei a fost anunțată și se află în prezent la The Polofields”.

Ulterior, membri familiei au confirmat că este vorba despre vedeta de știri și fostă regină a frumuseții.

SABC (Coroporația sud-africană de radiodifuziune), ultimul loc de muncă al vedetei, a postat pe Twitter: „SABC a aflat prin intermediul familiei lui Pearl Shongwe că aceasta a decedat din păcate. „SABC transmite sincere condoleanțe familiei Shongwe”.

Condoleanțele familiei sale au fost postate pe contul de Twitter Luptătorii pentru Libertate Economică la aflarea veștii morții sale.

Ei au spus: „EFF transmite condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor cititorului de știri Metro FM Pearl Shongwe. Atunci când moartea ne vizitează, nu este niciodată plăcută pentru nimeni.

„Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia Shongwe. Fie ca ei să fie mângâiați și fie ca sufletul ei să se odihnească în pace.”

Cauza morții sale nu a fost încă făcută publică, dar se crede că a fost găsită moartă în locuința sa din Polo Fields, relatează Time Live.

SA FM a luat, de asemenea, la timeline-ul lor de socializare pentru a confirma știrea. Ei au spus: „Pearl Shongwe, prezentatoarea de știri de la SABC Metro FM, a decedat.

„Se pare că a murit în casa ei din Polo Fields, la nord de Johannesburg.” se arată în textul postat pe Twitter.

Zeci de omagii ale telespectatorilor au inundat rețelele de socializare. Ei au lăudat căldura și profesionalismul vedetei, a cărei voce, inconfundabilă, după cum au scris, nu o vor uita niciodată.