Showbiz

Vera Wang, femeia care la 73 de ani arată ca la 25, a devenit una dintre cele mai de succes femei din lume dintr-o întâmplare

Vera Wang, femeia care la 73 de ani arată ca la 25, a devenit una dintre cele mai de succes femei din lume dintr-o întâmplare
publimetro.com.ar

Designerul de modă american Vera Wang ne-a obișnuit cu aparițiile ei incredibile, în urma cărora lumea susține că are mai degrabă 25 de ani, decât 73, atât cât este vârsta ei reală.

FOTO digisport.ro

S-a născut la 27 iunie 1949 în New York, din părinți chinezi, care au emigrat în Statele Unite la mijlocul anilor 1940. Mama ei, Florence Wu (Wu Chifang), a lucrat ca traducător pentru Națiunile Unite, în timp ce tatăl ei, Cheng Ching Wang (Wang Chengqing), absolvent al Universității Yanjing și al MIT( Institutul de Tehnologie din Massachusetts), deținea o companie de medicină. Wang are un frate, Kenneth.

În urmă cu doi ani, fosta patinatoare a postat pe Instagram o poză din tinerețea ei, iar cei de la Yahoo susțin că imaginea este din 1979, moment în care faimoasa creatoare de modă avea 30 de ani.

Cum putea să arate în tinerețe femeia, care la 73 de ani arată ca o adolescentă

Imaginea face parte dintr-un shootout Vogue, revistă pentru care a lucrat înainte să înceapă să își construiască un adevărat imperiu. La 23 de ani, ea devenea unul dintre cei mai tineri editori de la Vogue.

Acum, ajunsă la 73 de ani, Vera arată ca la vârsta de 25 de ani. Și nu de puține ori, ea a vorbit despre dieta care a ajutat-o să se mențină în formă.

Vera Wang a precizat: ”Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”.

La 73 de ani este una dintre cele mai de success femei din lume

Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, Vera Wang are și o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Astfel, Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea vârsta de 40 de ani.

Vera a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu investitorul și dezvoltattorul imobiliar american Arthur Becker. La momentul respectiv, Vera nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea și i s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Atunci, când a văzut cât timp pierde pentru rochie, tatăl Verei i-a transmis acesteia următorul mesaj: „Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”… Iar ea nu a stat pe gânduri absolut deloc.

Astfel, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Prin urmare, În 1990, Vera Wang și-a deschis propriul salon de design în Hotelul Carlyle din New York City, care prezenta rochiile de mireasă marca ei.  De atunci, ea a deschis buticuri de mireasă în New York, Londra, Tokyo și Sydney și și-a extins, de asemenea, marca prin colecțiile de parfum, bijuterii, ochelari, pantofi și articole de casă.

FOTO digisport.ro

Într-un interviu din 2013 pentru CBS, Wang a descris tranziția ei de la jurnalist la femeie de afaceri ca fiind „dureroasă și nu numai asta, nu am de ales. Așa că, atunci când începi, există o anumită inocență din cauza acelei libertăți și, pe măsură ce evoluezi, începi să vezi ceea ce poți și ce nu poți face”, citează Wikipedia.org