Lifestyle

Veste devastatoare pentru Alexandru Cumpănașu. „Vor plăti cei care se joacă cu destinele noastre”

Veste devastatoare pentru Alexandru Cumpănașu. „Vor plăti cei care se joacă cu destinele noastre”

După patru zile de la debutul bolii, mama lui Alexandru Cumpănașu a primit rezultatul testării pentru a vedea dacă este sau nu, infectată cu noul coronavirus.

Din păcate, femeia a fost declarată ca având COVID-19.

Alexandru Cumpănașu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care spune despre cum au decurs lucrurile în cazul mamei sale.

Alexandru Cumpănașu a primit vestea proastă

El a transmis că „mama a fost declarată pozitiv de COVID după patru zile de la recoltare! 4 zile!”.

Cumpănașu s-a arătat revoltat de faptul că, atunci când au venit să-i ia analizele „i-au spus în 24 ore, ulterior în 48 ore, acum s-au făcut aproape 90 ore.”

„Mama are 67 ani, operație la inima, operație la plămâni, probleme grave de circulație și alte complicații! (…) Însă acum mă preocupă sa îmi văd mama bine și îi rog pe medicii de la Caracal sau oriunde va fi transferată să fie profesioniști”, a mai scris Cumpănașu, după ce mama lui, Victoria Cumpănașu, a fost testată pozitiv.

În continuare, Cumpănașu i-a transmis mamei sale care „este speriată, tușește foarte puternic, are alte probleme” că toți o iubesc.

„Și dragostea noastră te va face bine! Alexandru te așteaptă De restul mă voi ocupa după ce o văd bine acasă la ea‼️ Să îi ferească Domnul de mai rău. Pentru că pentru cele 4 zile de chin în care nu au făcut nimic și mama mea a stat în teamă, anxietate, starea de sănătate evoluând tot mai rău vor plăti cei care se joacă cu destinele noastre Îmi păstrez calmul și încerc să privesc pozitiv către singurul părinte rămas‼”, a mai precizat Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu postase recent că este un om fericit și este din nou tată

„La solicitarea foarte multor prieteni, voi pune un scurt filmuleț cu ALEXANDRU TUDOR CUMPANASU în vârstă de…1 ziAbia aștept să-l țin în brațeDe astăzi privesc spre viitor și deloc către trecutPoate așa cum m-a liniștit pe mine vă va liniști și pe dvs acest filmuleț scurt cu Alex Parcă îți ia cu mâna orice grijă și orice problemă Va iubim”, a scris Cumpănașu pe Facebook.