Lifestyle

Veste uriașă pentru fanii Ginei Pistol. Ce se va întâmpla cu proeictele sale de televiziune

Veste uriașă pentru fanii Ginei Pistol. Ce se va întâmpla cu proeictele sale de televiziune

Veste uriașă pentru fanii Ginei Pistol. O veste uriașă pentru admiratorii Ginei Pistol a fost făcută chiar de ea. Frumoasa vedetă de la Antena 1 a dezvăluit ce se întâmplă cu proeictele sale de televiziune.

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți la începutul anului 2021. Frumoasa vedetă de la Antena 1 va lua o pauză din televiziune, dar ce se întâmplă cu emisiunile pe care le prezintă, dar mai ales cu „Chefi la Cuțite”, se pare că Gina nu vrea să renunțe.

Pentru că are 38 de ani, medicii i-au recomandat Ginei Pistol să nu facă efort. Pentru că nu poate sta departe de micile ecrane, viitoarea mămică va continua să filmeze pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”, pentru că nu vrea să își lase baltă colegii.

Mai mult, e posibil ca producătorii să o ajute pe Gina să suporte mai ușor orele lungi de filmare și să-i aducă o asistentă care să îi facă audițiile mai scurte, iar ea să nu stea atât de mult în picioare, potrivit ciao.ro.

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a pufnit râsul, nu ne venea să credem”, a mai mărturisit Gina, care spune că vrea să fie „o mamă cool, înțelegătoare. Copilul va fi un om liber”, a spus Gina Pistol în filmulețul postat pe Youtube.