Info Actual > Diverse > Video. Contrabandist de țigări urmărit de polițiștii de frontieră. Ce s-a întâmplat
Diverse

Video. Contrabandist de țigări urmărit de polițiștii de frontieră. Ce s-a întâmplat

Video. Contrabandist de țigări urmărit de polițiștii de frontieră. Ce s-a întâmplat

Un autoturism în care se aflau mai multe colete cu ţigări de contrabandă a fost implicat, vineri, într-un incident la frontieră. Șoferul autovehiculului nu a vrut să oprească la semnalele poliţiştilor şi apoi a acroşat o autospecială a Poliţiei de Frontieră. Acesta, după o urmărire în trafic a provocat un accident .

Conform unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF), la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, s-a declanşat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări, astfel, în jurul orei 7,20, pe drumul judeţean 209G, o patrulă a poliţiştilor de frontieră aflată în misiune efectuând semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism înmatriculat în România.

Şoferul autovehiculului a ignorat semnalele poliţiştilor de frontieră și nu a oprit

„Şoferul autovehiculului a ignorat semnalele poliţiştilor de frontieră, nu a oprit, acroşând uşor autospeciala Poliţiei de Frontieră. Drept urmare, s-a pornit în urmărirea maşinii, iar pe raza localităţii Laura, şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina într-un cap de pod şi autovehiculul s-a răsturnat. Întrucât conducătorul auto s-a lovit la cap, poliţiştii de frontieră au solicitat o ambulanţă care s-a prezentat la faţa locului, însă şoferul, un cetăţean român în vârstă de 62 de ani, a refuzat să meargă la spital, spunând că se simte bine. Ulterior, pe timpul verificărilor la faţa locului, şoferul a spus că nu se simte bine, fapt pentru care a fost chemată din nou ambulanţa, de data aceasta fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. În interiorul autoturismului au fost observate mai multe colete cu ţigări, iar la faţa locului s-a prezentat şi un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus”, precizează comunicatul IGPF.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, la final urmând a fi luate măsurile legale.