Lifestyle

Vlad Gherman, probleme de sănătate: ”Nu există cuvinte să pot să descriu ce am simțit”

Vlad Gherman, probleme de sănătate: ”Nu există cuvinte să pot să descriu ce am simțit”

2021 a fost unul destul de dificil pentru Vlad Gherman, până în prezent, deoarece la începutul anului s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, iar acum se confruntă cu probleme de sănătate.

Vlad Gherman se poate lăuda cu foarte multe realizări pe plan profesional, dar pe plan personal artistul a suferit cumplit din cauza desărțirii de cea cu care a împărțit 9 ani din viață, actrița Cristina Ciobănașu. Când credea că tot răul și suferința s-au terminat, se pare că acum suferă de dureri cumplite la nivelul spatelui, care-i dau mari dureri de cap.

Actorul a cerut ajutorul specialiștilor

„Sunt tare încordat, mă doare spatele cum nu m-a durut niciodată, îmi trăsnește și coloana. Și astăzi mă duc pentru prima dată în viața mea la chiropractician să mă trosnească. Sunt tare curios să văd cum e, am auzit păreri și păreri”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman le-a povestit urmăritorilor săi, imediat după ce ședința de chimioterapie s-a încheiat, că se simte mult mai bine acum și durerile s-au mai ameliorat.

„Acum am terminat ședința. Nu există cuvinte să pot să descriu ce am simțit. Nu a fost o simplă ședință în care a venit cineva, ți-a trosnit spatele și gata, ridică-te și pleacă. Ce am trăit aici a fost o eliberare a spiritului”, le-a povestit actorul fanilor, potrivit Spectacola.