Info Actual

Info Actual > Showbiz > Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează cuplu! Ce a făcut actorul imediat după despărțire
Showbiz

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează cuplu! Ce a făcut actorul imediat după despărțire

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează cuplu! Ce a făcut actorul imediat după despărțire

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu de ceva timp! Cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate, după nouă ani de relație, iar primul lucru pe care l-a făcut îndrăgitul actor, după separarea de frumoasa artistă a fost să-și caute o nouă locuință.

Vlad Gherman a decis să se mute singur. După mai multe căutări, actorul și-a găsit un apartament pe placul său, pe care la redecorat în stilul lui personal. Astfel, într-un nou vlog al său, Vlad Gherman a împărtășit cu prietenii virtuali imagini din noua sa locuință.

„Momentul mult așteptat a sosit. Prietenii mei, aceasta este cheia de la noul apartament. Abia aștept să mă mut. Vreau să-mi cumpăr multe lucruri. O să vă arăt apartamentul cum arată acum, dar și cum va arăta după ce îl voi decora. Voi sunteți martorii acestui eveniment important din viața mea și am vrut să vedeți cum arată apartamentul acum, când abia am luat cheile și o să vedeți și transformarea, pentru că toată săptămâna voi munci aici”, a declaart Vlad Gherman în vlogul său.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas în relații bune

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu a șocat pe toată lumea, fiind considerat un cuplu extrem de solid. Se pare că anul 2020 a fost unul hotărâtor pentru cei doi, care au ajuns la concluzia că își doresc lucruri diferite. Așa că, după multe discuții, îndrăgiții actori au ajuns la concluzia că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Aceștia au mărturisit însă, că vor rămâne în relații bune și că atunci când se vor vedea se vor săruta pe obraz, ca doi prieteni.

„Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a declarat Vlad Gherman într-un video făcut alături de fosta lui parteneră, potrivit Playtech.