Diverse

”Voi puteți face minuni”, spune Nicușor, un român adoptat în Canada, care își caută familia. Un indiciu sunt fotografiile 

”Voi puteți face minuni”, spune Nicușor, un român adoptat în Canada, care își caută familia. Un indiciu sunt fotografiile 

Poveștile celor care își caută părinții, mamele, rudele, după ce au fost adoptați și s-au realizat, peste tot în lume, sunt deosebit de impresionante și nu contenesc să ne uimească. Este și cazul lui Nicușor, despre care vom scrie, astăzi, la Infoactual.

”Voi puteți face minuni”, spune Nicușor, un român adoptat în Canada, care își caută familia. Un indiciu sunt fotografiile

Paginile de socializare pot ajuta. Foarte mulți copii, care au fost dați spre adopție și au plecat din România cu mulți ani în urmă, au reușit deja să își găsească mamele și familiile naturale, prin intermediul Facebook.

Nicușor apelează la aceeași metodă în speranța că o va găsi pe cea care i-a dat viață și care, poate, fără voia ei, a trebuit să îl lase într-un orfelinat bucureștean.

Prea multe, tânărul care trăiește acum în Montreal, Canada, nu știe despre fosta familie. Are doar o mică galerie foto, cu care speră să găsească ceea ce sufletul lui dorește.

Tânărul canadian de origine română crede în minuni de aceea, spune, având o credință puternică, că visul lui va deveni realitate, într-o zi: ”Voi puteți face minuni, puteți DISTRIBUI atât de mult încât poate ajung gândurile mele acolo unde trebuie”. 

Povestea lui Nicușor

Nicușor a fost adoptat de o familie din Canada când avea doar un an. El are acum 32 de ani și face un apel la oricine ar avea o informație care să-l conducă spre familia sa naturală.

Se numește Nicușor Victor Sirghie și s-a născut pe data de 9 februarie 1990, la București, fiind adoptat de o familie din Canada la puțin timp după ce a împlinit un an.

Tânărul face un apel pe Facebook, sperând să-și găsească familia din România cu ajutorul paginii „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

Mesajul tânărului optimist

„Salutări din Montreal!

Numele meu la naștere a fost NICUȘOR VICTOR SIRGHIE. M-am născut pe 9 februarie 1990 la BUCUREȘTI.

Am fost adoptat în Canada la puțin timp după ce am împlinit un an. Am crescut într-un orfelinat din București și chiar dacă eram mic, încă am amintiri din acel loc.

Aș vrea să mă ajutați să îmi găsesc rudele din România despre care nu știu nimic. Posibil să se fi numit SIRGHIE. Cine știe?

Îmi amintesc că am văzut o poză când eram mai mic și cred că mai am cel puțin o soră și doi frați, unul din ei adoptat în SUA. Tare aș vrea să mă ajutați și pe mine cu o DISTRIBUIRE. Oriunde puteți, pot fi oriunde. Poate cineva recunoaște numele, poate semăn cu frățiorii mei. Nu e ușor dar nici imposibil. Voi puteți face minuni, puteți DISTRIBUI atât de mult încât poate ajung gândurile mele acolo unde trebuie. Nu ezitați să trimiteți un mesaj privat adminilor dacă aveți vreun indiciu.

Vă mulțumesc din suflet!”, este mesajul postat de Nicușor Sirghie pe grupul de Facebook menționat anterior.

Foto: Facebook/Copiii niciodată uitați ai României