Actual Lifestyle

Casian, un tânăr român care trăiește în Italia își caută mama și frații din România. Are semnalmentele lor și o posibilă locație

Casian, un tânăr român care trăiește în Italia își caută mama și frații din România. Are semnalmentele lor și o posibilă locație

Destinul are drumul lui în viața noastră, indiferent ce am vrea noi. Dar când există o dorință din profunzimea sufletului, nu putem să îi spunem ”nu”. Oricât ne-am opune inimii, ea nu ne dă pace până nu facem ce zice ea. Un exemplu în acest sens este povestea de la Infoactual de astăzi.

Casian, un tânăr român care trăiește în Italia își caută mama și frații din România. Are semnalmentele lor și o posibilă locație

Casian trăiește astăzi în italia. Este mulțumit de viața pe care o are și de oamenii minunați de acolo care îl iubesc. Cu toate acestea, el simte un mare gol în suflet. Și despre aceasta vorbește tânărul de origine română, într-un apel postat pe o pagină de socializare.

Ca fiecare copil adoptat care are același vis, acela de a-și căuta familia biologică, astăzi doresc și eu să vă împărtășesc povestea din sufletul meu.

Acestea sunt cuvintele cu care Casian, care a fost adoptat de mic în Italia, își începe mesajul transmis prin intermediul paginii de FacebookThe never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, prin intermediul căreia el speră că își va găsi atât mama biologică, cât și frații.

”SALUTĂRI DIN ITALIA. Ca fiecare copil adoptat care are același vis, acela de a-și căuta familia biologică astăzi doresc și eu să vă împărtășesc povestea din sufletul meu. Numele meu la naștere a fost CASIAN CRĀCIUN și m-am născut pe data de 10.06.1998 în localitatea RUPEA BRAȘOV. Sunt aici în căutarea mamei mele care atunci se numea CLAUDIA CRĀCIUN și era de fel din localitatea HOMOROD, iar acum ar avea vârsta de 51 de ani și a celor 2 frățiori ai mei care locuiau cu mama”, scrie Casian în mesajul său viral pe internet.

Și povestea lui o scrie chiar el, în limba română, semn că nu și-a neglijat limba maternă, chiar dacă este și cetățean italian.

Când aveam 1 an și jumătate am fost dus la un cămin din localitatea HĂRMAN, BRASOV iar după 3 luni m-au dus într-o casă de copii în BRAȘOV unde am stat până la 5 ani. De aici am fost adoptat de o familie minunată din ITALIA, având parte de o mamă minunată cu un suflet de aur căreia i datorez tot ceea ce sunt astăzi”, a ținut să spună Casian.

Prin intermediul internetului, accesibil în întreaga lume, Casian speră să își găsească mama și cei doi frați, acesta fiind visul fiecărui copil adoptat, după cum el însuși spune, în mărturisirea sa de suflet de pe pagina specializată în găsirea celor care le-a dat viață și i-a abandonat din varii motive.

Visul meu dintotdeauna a fost acela de a o găsi pe mama care mi-a dat viață și pe cei 2 frățiori ai mei, de aceea am mare nevoie de voi oameni minunati să mă ajutați cu DISTRIBUIRILE voastre, poate așa o să ajungă și la mama mea.
Vă mulțumesc tuturor! ”, așa își încheie mesajul Casian.

Internauții i-au arătat susținere și apreciere pentru curajul lui de a-și urma visul. Mesajele au venit de peste tot, inclusiv din România, semn că oameni nu sunt deloc indiferenți.

Concluzie: Amintirile din copilărie nu se șterg niciodată. Și dacă nu mai avem fotografii, imaginile rămân întipărite pe retina propriilor noștrii ochi și le vom păstra mereu în cutiuța tainică a sufletului.

Foto: Facebook/The never forgotten Romanian children