Info Actual > Social > 11 sfaturi mărunte pentru o viață frumoasă și sănătoasă. Medic: Sinceritatea poate speria pe mulți, dar e cheia reușitei
Social

11 sfaturi mărunte pentru o viață frumoasă și sănătoasă. Medic: Sinceritatea poate speria pe mulți, dar e cheia reușitei

11 sfaturi mărunte pentru o viață frumoasă și sănătoasă. Medic: Sinceritatea poate speria pe mulți, dar e cheia reușitei

11 sfaturi mărunte pentru o viață frumoasă și sănătoasă. Vasi Rădulescu, medic și scriitor, a postat pe pagina sa de socializare câteva sfaturi esențiale dacp vrei să îți construiești o viață liniștită și sănătoasă.

“Aș putea să-mi permit să vă dau 11 sfaturi mărunte?

1. Visați. Veți pune bazele necesare construcției viitoare. Și mergeți pe drumul visurilor, că nu pică nimic din cer.

2. Munciți. Nu vine nimic peste noapte. Succesul ăla brusc e utopie. El ascunde în spate ani de trudă, încercări, greșeli.

3. Povestiți. Îmbrăcați totul în povești. Sunt atâtea elemente reci în viața noastră și ele trebuie acoperite cumva. Povești personale? Cu atât mai bine!

4. Sinceritatea poate speria pe mulți, dar e cheia reușitei. Fiți voi înșivă. Dacă veți forța lucrurile doar pentru a impresiona, veți ajunge să nu mai impresionați pe nimeni. Lăsați totul într-un ritm natural.

5. Antagoniștii sunt extrem de utili. Nu vă mai speriați atât de ei. Când apar, e semn că totul se mișcă bine. Ei stimulează apariția de forțe noi.

6. Fericirea a devenit un concept fals care-i seduce pe mulți. Viața nu e fugă după stări continue, roz și minunate.

Viața e amalgam de trăiri negative și pozitive, care în definitiv înseamnă zbucium, devenire, acumulare de amintiri, dezvoltare a personalității.

7. Nu veți mulțumi niciodată pe toată lumea. Vă veți autodistruge încercând asta.

8. Țineți un filtru pentru oameni. Știu, pare dur, dar cei nocivi trebuie să dispară din viețile voastre.

9. Nu suntem pregătiți deplin pentru nimic. Construim continuu drumul de sub noi, din mers. Ne adaptăm la orice. Nu mai așteptați momente perfecte pentru a face ceva. Ele nu vor veni niciodată.

10. Aveți grijă de voi. Alocați resurse și timp pentru sănătate, liniștea, dezvoltarea voastră.

11. Faceți un pic de bine în jur.

➡️ poți da lista mai departe, pentru o comunitate sănătoasă, frumoasă și empatică”, a scris medicul Vasi Rădulescu pe pagina de Facebook.