Actual Diverse

2.000 de dolari pentru a primi 100 de gândaci în casa ta. Compania recrutează

2.000 de dolari pentru a primi 100 de gândaci în casa ta. Compania recrutează

Pentru cei care doresc să obțină rapid două mii de dolari – și nu au frică de gândaci – o companie de control a dăunătorilor din SUA are o ofertă.

2.000 de dolari pentru o sută de gândaci în casa ta. Atât oferă o companie din SUA

ThePestInformer.com caută 5-7 proprietari care să permită companiei să elibereze câte 100 de gândaci americani în casele lor. Anunțul a fost postat pe pagina lor social media.

Proprietarii de case trebuie să acorde companiei și permisiunea de a filma rezultatele în timp ce testează un tratament specific pentru gândaci.

Pentru a fi candidatul ideal, există totuși niște reguli. Trebuie să dețineți locuința sau să aveți aprobare scrisă de la proprietar; trebuie să aveți cel puțin 21 de ani și o casă în SUA continentală; și să fiți dispus să vă angajați ca participant efectiv la studiu, timp de 30 de zile, scrie al.com.

Toate tratamentele folosite vor fi sigure pentru familie și animale de companie, spun reprezentanții firmei care are această inițiativă.

Participanții trebuie să fie de acord să evite orice tratament suplimentar pentru gândaci în timpul studiului și, dacă gândacii nu au fost eliminați la sfârșitul studiului, după deratizarea cu produsele testate, compania își asumă răspunderea de a folosi tratamentele tradiționale, pentru a scăpa de dăunători.

Răzbunare de Ziua Îndrăgostiților

Și pentru că suntem la capitolul mai în glumă, mai în serios, cu ceva timp în urmă, un material publicat în evz era dedicat în întregime ”gândacilor”.

Puteți numi un gândac după fostul partener, pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților”, au anunțat, la acea vreme, reprezentanții Hemsley Conservation Center, o grădină zoologică din Marea Britanie. Pentru a adopta un gândac și a-i da numele dorit cei interesați plătesc 1,5 lire sterline.

Cei rămași singuri și cu inima frântă în ”luna iubirii” se puteau răzbuna știind că au dat numele ex-ului celei mai scârboase insecte de pe planetă și, în plus, oricine poate să vadă acest lucru, deoarece numele devin publice, bifând o simplă opțiune. Mai mult, se oferea și un certificat care atesta botezarea gândacului cu numele ex-ului. În același timp avea loc și un test pentru a putea compara, obiectiv, fosta iubire cu insecta scărboasă căreia tocmai i-a fost dat numele respectiv.

După donație, veți primi un certificat descărcabil și vom include numele fostului dumneavoastră pe tabloul care va fi dezvăluit de Ziua Îndrăgostiților”, anunțau, la acea vreme, reprezentanții grădinii zoologice.

Dacă suntem supărați tare pe ”foștii” putem face aceasta și cu gândacii din casele noastre, pentru că multe blocuri, mai ales acelea unde stau oameni ”strângători de vechituri” se confruntă, frecvent, cu astfel de probleme.

Foto: pixabay