International Lifestyle

Trump, la înmormântarea Ivanei. “O zi foarte tristă, dar în același timp o celebrare a unei vieți minunate și frumoase”

Trump, la înmormântarea Ivanei. “O zi foarte tristă, dar în același timp o celebrare a unei vieți minunate și frumoase”

Donald Trump și întreaga sa familie s-au adunat miercuri, 20 iulie, la New York pentru a participa la funeraliile Ivanei Trump, prima soție a fostului președinte american și mama celor mai mari trei copii ai săi. Înmormântarea Ivanei Trump a avut loc miercuri în New York, familia reunindu-se astfel pentru o întâlnire publică rară.

Trump, la înmormântarea Ivanei. “O zi foarte tristă, dar în același timp o celebrare a unei vieți minunate și frumoase”

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a adus un omagiu primei sale soții, Ivana Trump, alăturându-se celor trei copii ai lor, Ivanka, Eric și Donald Trump Jr.

Slujbă de înmormântare a fostei femeia de afaceri care l-a ajutat pe fostul lider american să construiască un adevărat imperiu a avut loc miercuri, pe data de 20 iulie.

O zi foarte tristă, dar în același timp o celebrare a unei vieți minunate și frumoase”, a scris Donald Trump pe platforma sa de socializare, Truth Social, înainte de a se îndrepta spre slujba de înmormântare.

„Nu va fi ușor!!!”, a adăugat Trump, care a participat la slujbă alături de actuala sa soție, fosta primă doamnă Melania Trump.


Cei trei copii ai lui Donald și Ivana Trump și ceilalți membri ai familiei au urmat sicriul de culoare aurie al Ivanei în Biserica Catolică Sf. Vincent Ferrer din Manhattan.

Detaliul de la înmormântarea Ivanei Trump

Cei trei copii ai fostului cuplu Donald și Ivana Trump au ținut, în fața mulțimii, discursuri emoţionante în amintirea celei care le-a dat viață, însă un detaliu a atras atenția tuturor.

Vizibil afectată, Ivanka Trump, în vârstă de 40 de ani,  spus în timpul slujbei: „În copilărie, mama mi-a spus că o femeie poate face tot ce vrea și mi-a demonstrat asta. Mama mi-a spus odată că nu e nimic care să nu poată face pe tocuri”.

La rândul său, Donald Jr și-a descris mama „neînfricată și independentă”.

Pe parcursul tristului eveniment, fostul președinte american a fost extrem de tăcut și nu a dorit să rostească absolut niciun cuvânt. Donald Trump nu a ținut niciun discurs în memoria fostei sale partenere de viață.

Ivana Trump a încetat din viață săptămâna trecută, la vârsta de 73 de ani, după ce a căzut pe scări în apartamentul său.