Actual Diverse

„A încercat să ne avertizeze”, spune fiul lui Michael Jackson despre un clip al tatălui cu referire la masacrul din Texas. Video

„A încercat să ne avertizeze”, spune fiul lui Michael Jackson despre un clip al tatălui cu referire la masacrul din Texas. Video

Fiul lui Michael Jackson, Prince, a publicat un clip video cu tatăl său, după crimele de la școala din Texas. În imaginile postate pe internet, regele muzicii pop e surprins transmițând un mesaj cutremurător încă de acum două decenii.

„A încercat să ne avertizeze”, spune fiul lui Michael Jackson despre un clip al tatălui cu referire la masacrul din Texas. Video

Foarte multe melodii ale inegalabilului Michael Jackson au avut ca scop să unească lumea în bine, pentru ca toți oamenii să trăiască pacea mondială și iubirea necondiționată.

Tragedia a mișcat sufletește tot poporul american, iar fiul legendarului Michael Jackson a ținut să evidențieze mesajul pe care tatăl său l-a transmis în trecut, dar care este deosebit de actual, acum, în zilele noastre.

Avertismentul regelui muzicii pop a fost înregistrat în 2001, cu opt ani înainte de moartea superstarului, scrie The Mirror. În videoclip, Michael, plin de amărăciune, spune: „cine dintre noi ar fi crezut că sunetul copiilor de la locurile lor de joacă va fi înlocuit de zgomotul armelor în școlile noastre.”

În clipul video postat de fiul său, celebrul cântăreț se vede cum întreabă dacă ar fi crezut cineva „că sunetul unei fetițe care sare coarda va fi umbrit de strigătele frenetice ale copiilor care fug din calea gloanțelor. În loc să ne iubim mai mult copiii, instalăm detectoare de metale în școlile noastre”, spunea Michael Jackson, în 2001.

Reacțiile publicului larg, a celor apropiați, dar și fanilor din toată lumea, nu au întârziat să apară. Ei au reacționat imediat la postarea lui Prince Jackson. Sora mai mare a lui Michael Jackson, Latoya a scris că este „atât de tristă” și că postarea trebuie distribuită, mai departe.

Oamenii cred că totul abia a început! Acest lucru nu este nou! Tatăl tău a încercat din greu să ne avertizeze”, a menționat un admirator, pe Istangram.

Mulțumesc Prince. Trebuie să ne exprimăm și să acționăm în numele tatălui tău”, a transmis și un alt fan, marcat vizibil de tragedia din Texas, dar și de cuvintele imortalizate ale unicului Michael Jackson.

19 copii și 2 adulți au fost uciși de curând, într-o școală din Texas. Criminalul este un adolescent în vârstă de 18 ani, care și-a cumpărat arme chiar de ziua lui. Tragedia a mișcat tot poporul american, motiv pentru care reacțiile se țin lanț, în continuare. Din păcate, de la această tragedie din Texas au urmat alte atacuri cu armă în diferite orașe ale Americii.

Foto: pixabay

https://www.instagram.com/p/Cd_kZTZMhIz/