Diverse

A jefuit o bancă. După 25 de minute s-a răzgândit și a plecat singur să se predea la poliție. Iată de ce

A jefuit o bancă. După 25 de minute s-a răzgândit și a plecat singur să se predea la poliție. Iată de ce

Planul pentru jefuirea unei bănci a fost bine elaborat și a necesitat timp îndelung de pregătire. A pornit la drum că va reuși să jefuiască banca și chiar a reușit. După ce a luat banii și a plecat din locația dată, bărbatul s-a răzgândit și s-a predat singur la poliție. O întrebare logică ar fi aceasta: oare de ce, mai ales că nimeni nu i-a stat în cale.

A jefuit o bancă. După 25 de minute s-a răzgândit și a plecat singur să se predea la poliție. Iată de ce

Un bărbat din Italia a jefuit o bancă în dimineața zilei de miercuri, 29 iunie 2022, dar la numai 25 de minute după aceea a ajuns să regrete fapta sa și s-a predat, de unul singur, de bună voie și nesilit de nimeni, carabinierilor.

Jaful a avut loc în jurul orei 11:00, la filiala Banca Popolare di Sondrio situată pe via Francesco Sforza din Milano. Individul a intrat în sediul băncii, informează Milano Today, și a spus că are o bombă la el, astfel încât unul dintre casieri i-a dat imediat suma de 500 de euro, pe care o avea disponibilă, la îndemână.

Răufăcătorul a luat apoi banii și a fugit, pe jos, unde a văzut cu ochii, iar angajații băncii au alertat poliția, mai multe patrule intervenind imediat la fața locului pentru investigațiile de rigoare. Oamenii legii au preluat descrierea infractorului de la funcționarii bancari și au pornit pe urmele lui, numai că vânătoarea a durat numai câteva minute.

Inițial, autorul infracțiunii a luat-o la fugă, pe jos, apoi a găsit un taxi și s-a urcat în el. Astfel, la ora 11:25 , jefuitorul a coborât din taxi, chiar în fața cazărmii carabinierilor de pe via Noto din Milano și s-a predat singur, returnând totodată și suma furată din bancă.

La interogatoriu, polițiștii italieni au văzut este că vorba despre un ”cunoscut”, mai vechi, al lor. Cetățeanul italian, în vârstă de 65 de ani, are antecedente penale, tot pentru aceeași faptă, scrie rotalianul.com.

Infractorul a mărturisit anchetatorilor că a pus la cale jaful deoarece trece prin dificultăți economice, dar a început să regrete totul imediat după ce a ieșit din bancă.

Foto: Stiri Diaspora