Diverse

A murit sub ochii mamei, călcat de o vacă

A murit sub ochii mamei, călcat de o vacă

Uneori, reacțiile animalelor domestice sunt imprevizibile și greu de descifract în cuvintele umane. Există o motivație psihologică sau legată de fenomene meteo, precum canicula sau neglijența, agresivitatea iscată din senin are și ea o explicație.

A murit sub ochii mamei, călcat de o vacă

Un copil de doar un an a decedat în seara de luni, 27 iunie 2022, după ce a fost lovit de o vacă. Întâmplarea nefericită a avut loc într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, Republica Moldova.

Este vorba despre o fetiță de doar un an, care ieșise cu mama afară din casă. Chiar în fața mamei, vaca s-a repezit brusc și a călcat cu toată puterea ei, copilul mic și nevinovat.

Potrivit datelor preliminare, imediat ce a fost lovită de animal, rudele fetiței au sunat imediat la Serviciul 112. Aceștia au încercat să acorde primul ajutor, dar s-a dovedit a fi prea târziu. Copilul a decedat.

Cazul este investigat de polițiștii moldoveni, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.

Alt caz nefericit

Incident grav la o fermă din comuna Săvădisla, din România, cu ceva timp în urmă. Un taur furios a ucis un bărbat și a rănit grav un altul, înainte de a fi împușcat.

Un taur care era furios a atacat doi fermieri de la o fermă din comună, care voiau să bage vacile în grajd. Pe primul l-a împuns cu coarnele și l-a omorât. Cel de-al doilea a încercat să îl ajute pe colegul său, dar a fost atacat și el și a fost rănit”, a povestit, la acea vreme, pentru Mediafax, primarul comunei, Tamas Gebe.

Bărbatul rănit a reușit să fugă și să dea telefon, iar la locul incidentului a venit imediat însuși primarul din Săvădisla, însoțit de un vânător. „Taurul a venit spre noi și a fost împușcat de la circa 3 metri. Nu am mai văzut așa ceva în viața mea”, a declarat primarul Tamas Gebe.

În acest caz, bărbatul rănit a fost transportat de urgență la spital. Din fericire, el a fost salvat.

Foto: pixabay