Actual

A murit unul din actorii dintr-un celebru serial. Sarah Jessica Parker îi plânge dispariția

Deces

Actorul Mike Hagerty, celebru pentru rolul în serialul Friends, s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Cauza morții actorului nu a fost dezvăluită. Mike Hagerty şi-a început cariera la Hollywood cu spectacolul din 1973 The Timber Tramps, care i-a adus roluri în Cheers și Crime Story (ambele în 1986).

A murit unul din actorii dintr-un celebru serial. Sarah Jessica Parker îi plânge dispariția

Bridget Everett, actrița cu care a jucat în serialul „Somebody Somewhere” a făcut anunțul trist pe Instagram.

„Cu mare tristețe, familia lui Michael G. Hagerty i-a anunțat moartea ieri la Los Angeles. Un actor iubit, dragostea lui pentru orașul natal, Chicago, și pentru familia sa a fost piatra de temelie a vieții sale”, a scris actrița.

Mike, un soț devotat, a lăsat în urmă pe soția sa, Mary Kathryn, sora lui, Mary Ann Hagerty și fiica lor, Meg. La toate le va fi foarte dor de el”, a scris Bridget Everett.

„Era atât de special. Cald, amuzant, nu am întâlnit niciodată un așa om. Suntem devastați că a trecut în neființă. Mike a fost adorat de toată distribuția și echipa de la „Somebody Somewhere”. Gândurile noastre sunt la soția și familia lui”, a mai spus actrița.

Mike Hagerty s-a făcut remarcat pentru mustața sa groasă, accentul din Chicago și zâmbetul prietenos cu care a interpretat personajul lui Everett, tatăl lui Sam în serialul HBO.

Sarah Jessica Parker – care este cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Carrie Bradshaw în Sex And The City – i-a adus un omagiu lui Hagerty pe reţelele sociale.

Actrița în vârstă de 57 de ani a recunoscut că este o fană a muncii lui Mike Hagerty. Ea a scris pe Instagram:

„Îmi sfâșie inima. L-am admirat ani de zile”.

Actorul a devenit cunoscut după ce l-a interpretat pe administratorul, domnul Treeger, în serialul „Friends”. Mike Hagerty a jucat în filme precum: „Brewsters Millions”, „So I Married an Axe Murderer”, „Austin Powers: The Spy Who Shagged Me”, „Inspector Gadget”, „Rampage: The Hillside Strangler Murders” și „Thin Ice”.