Actual Diverse

Bill Gates a prezis ”variola maimuței”. Despre ”joaca de-a germenii” a vorbit cu șase luni în urmă

Bill Gates a prezis ”variola maimuței”. Despre ”joaca de-a germenii” a vorbit cu șase luni în urmă
Foto: Pixabay

Șase luni în urmă, Bill Gates a prezis valul de infecții cu variola maimuței, răspândită astăzi în toată Europa. În prezent, mai mult de 100 astfel de cazuri au fost confirmate, în mai multe state din Uniunea Europeană.

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Bill Gates, a prezis valul de infecții cu variola maimuței, iar tot atunci acesta a ridicat problema unui atac bioterorist cu variolă. Omul de afaceri a mai spus că o epidemie provocată de bioterorism ar fi mult mai gravă decât ce am experimentat până acum.

„Sper ca în următorii 5 ani să pot să scriu o carte intitulată ‘Suntem gata pentru următoarea pandemie’, dar va fi nevoie probabil de aproximativ un miliard pe an pentru un Task Force la nivelul Organizației Mondiale a Sănătății, cea care realizează supravegherea (bolilor, n.red.) și ceea ce eu numesc „joaca de-a germenii”, unde te pregătești.

Spui ”Ok, dacă un atac bioterorist ar duce variolă în 10 aeroporturi?”. Știi, cum ar reacționa planeta la așa ceva? Sunt epidemii care apar din cauze naturale și există epidemii provocate de bioterorism care ar putea fi mult mai grave decât ce experimentăm azi”, spunea încă de pe atunci Gates, într-un interviu.

Cofondatorul Microsoft, miliardarul Bill Gates a fost aproape profetic în previziunile sale anterioare: lista sa din 1999 era extrem de precisă, prevăzând apariția site-urilor web de comparare a prețurilor, smartphone-urilor, rețelelor de socializare și  roboților, potrivit Antena3.

În ultimii ani, în interviuri și dări de seamă anuale, el a continuat să prezică. În ultima perioada Bill Gates a emis inclusiv o serie de predicții sumbre privind viitorul apropiat, pentru perioada 2022-2025.

Conspiraționiștii și parapsihologii sunt de părere că există două modalități prin care celebrul Bill ar avea acces la previziuni.

  • Una, legătura directă/co-participativă la Consilul Mondial și lojele masonice, care se pregătesc să resteteze omenirea
  • A doua – prin informații pe care le primește de la ființe superioare din lumea nevăzută, sub formă de telepatie și vis.

Logic vorbind ar fi o singură întrebare…ce a mers cel mai bine în pandemie, de exemplu, nu cumva mediul online?

Boala a fost identificată pentru prima dată la maimuțe, însă specialiștii au descoperit că se răspândește, acum, cu mare repeziciune, și printre oameni, prin contact apropiat. Simptomele sunt unele ușoare, precum febră erupții cutanate și dureri de cap. Procentul de mortalitate e mic. Conform specialiștilor Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), vaccinurile care au fost folosite până acum, pentru eradicarea variolei, sunt până la 85% eficiente și împotriva variolei maimuțelor.

Acest subiect a fost tratat pe larg astăzi, în emisiunea EVZ Play.