Showbiz

Aaron Carter, cântăreț și fost simbol al adolescenței, a murit la 34 de ani. VIDEO HIT

Aaron Carter, cântăreț și fost simbol al adolescenței, a murit la 34 de ani. VIDEO HIT

Carter, care și-a lansat primul album la vârsta de 9 ani și „Aaron’s Party” la 12 ani, era fratele mai mic al lui Nick Carter, membru al cunoscutei trupe Backstreet Boys. Ceva imprevizibil, la numai 34 de ani, i-a curmat brusc viața.

Aaron Carter, cântăreț și fost simbol al adolescenței, a murit la 34 de ani. VIDEO HIT

Aaron Carter, cântărețul și actorul care a devenit pentru scurt timp o senzație adolescentină la începutul anilor 2000 și care era cunoscut pentru hitul „I Want Candy”, a fost găsit mort sâmbătă în locuința sa din sudul Californiei. El avea doar 34 de ani.

Taylor Helgeson, un reprezentant al Big Umbrella, o companie de management al divertismentului, a confirmat moartea tânărului Carter, dar a refuzat să comenteze cauza.

Departamentul șerifului din comitatul Los Angeles a răspuns sâmbătă la un apel venit de la locuința cântărețului din Lancaster, California. Ulterior, când poliștii s-au deplast la fața locului, au găsit o persoană moartă în locuință, potrivit adjunctului Alejandra Parra, purtătoare de cuvânt a departamentului șerifului.

Totodată, potrivit site-ului TMZ, citat de BBC, Carter a fost găsit mort în baia casei sale din Lancaster, California, sâmbătă dimineață. Potrivit TMZ, poliția din Los Angeles a sosit la fața locului în jurul orei locale 11:00, (18:00 GMT), în urma unei alerte de înec.

Carter, care și-a lansat primul album la vârsta de 9 ani și popularul album „Aaron’s Party (Come Get It)” la vârsta de 12 ani, a devenit o figură a programelor și revistelor pentru adolescenți și a apărut în emisiuni precum „Lizzie McGuire”.

„Aaron’s Party” a ajuns pe locul 4 în topul Billboard 200, vânzându-se în aproximativ trei milioane de exemplare. A lansat cinci albume de studio și a fost concurent la emisiunea „Dancing With the Stars”.

Ulterior, cariera sa a stagnat, iar în ultimii ani a fost implicat în probleme juridice și a împărtășit luptele sale cu dependența. În 2018, a lansat primul său album în aproximativ 15 ani, „Love”, beneficiind de recenzii călduțe, potrivit New York Times.

Cu puțin timp în urmă, Carter a scris pe rețeaua de socializare: „Sunt pe cale să împlinesc 35 de ani”, a spus domnul Carter. „Sunt un om matur și este timpul să încep să mă comport așa și să fac ceea ce trebuie și să mă concentrez pe mine, pe cariera mea, pe copilul meu și pe familia mea.” Dar nu a mai fost să fie așa, drumul vieții fiind curmat brusc de ceva trist și imprevizibil.