Diverse

Accident bizar la Moscova. Un cunoscut actor rus a murit într-o mașină blindată. Ultima filmare

Accident bizar la Moscova. Un cunoscut actor rus a murit într-o mașină blindată. Ultima filmare

Altă moarte ciudată în Rusia. Cunoscutul actor Serghei Puskepalis se deplasa spre Moscova cu o mașină blindată, care urma să fie vopsită și livrată militarilor din zona Donbas. Numai că nu a mai ajuns la destinație, Despre ce s-a întâmplat, în cele ce urmează.

Accident bizar la Moscova. Un cunoscut actor rus a murit într-o mașină blindată. Ultima filmare

Renumitul actor rus şi director artistic al Teatrului Dramatic din Iaroslavl, Serghei Puskepalis, a murit marţi într-un accident rutier în timp ce se deplasa cu un autovehicul blindat la Moscova. Actorul intenţiona să-l livreze armatei pro-ruse din Donbas, informează EFE.

Vestea morții actorului și regizorului rus Serghei Pușkepalis într-un accident de mașină a fost transmisă de agenția de presă rusă Baza, care a transmis:

„Actorul și regizorul Serghei Puskepalis a murit. El a fost implicat într-un accident în regiunea Yaroslavl.”

„Accidentul a avut loc în regiunea Rostov. Potrivit datelor preliminare, un pasager și un șofer al unui Ford Transit au murit în accident.”

Potrivit agenției de știri rusești Enews112, accidentul a avut loc în „regiunea Rostov, la kilometrul 201 al autostrăzii M-8”.

„Preliminar, șoferul autoturismului Ford Transit a lovit un camion, după ce mașina a zburat pe banda din sens opus, unde a intrat într-un alt vehicul greu”. Autovehiculul în care se afla actorul a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un camion. Serghei Puskepalis și șoferul blindatei au murit pe loc, mai relatează presa.

Sergei Vytautovich Puskepalis s-a născut la 15 aprilie 1966 și este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele premiate Simple Things (2006) și How I Ended This Summer (2010). Ambele filme au fost regizate de Alexei Popogrebski.

O imagine dintr-un film. Foto: capelino

A crescut într-o familie iubitoare și îi era foarte teamă să-și jignească părinții. Visa să devină pilot, dar nu putea ignora atracția sa pentru teatru.

Puskepalis a câștigat premiul Nika pentru cel mai bun actor în 2008, precum și un Urs de Argint pentru cel mai bun actor la cea de-a 60-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin în 2010.

Înainte de a-și începe cariera de actor și, mai târziu, de regizor, Puskepalis a studiat la Școala de teatru din Saratov, apoi a intrat în serviciul activ în marina sovietică, unde a stat trei ani. Ulterior, a lucrat ca actor la Teatrul de Tineret din Saratov și a studiat la Institutul Rus de Artă Teatrală, pe care l-a absolvit în 2001.

Înainte de el și alți artiști ruși au plecat în lumea de dincolo

Accidentul tragic vine după ce un alt actor rus de film și seriale, Vladimir Șinov, a decedat la vârsta de 54 de ani, potrivit presei locale.

Moartea lui Vladimir Șinov a fost anunțată de prietenul și colegul său actor Denis Matrosov, care a scris pe rețelele de socializare: „Vladimir Shinov a decedat. Să te odihnești în pace!”

Anunțul morții actorului rus a venit imediat după decesul celebrului cântăreț și interpret rus Pierre Narcisse, care a survenit miercuri, 22 iunie 2022. Pierre Narcisse, un cântăreț și interpret rus emblematic, a murit și el din cauza unui stop cardiac, la vârsta de 45 de ani.

Foto: novochag.ru