Actual Diverse

Accident inedit. Mergea cu mâna pe fereastra mașinii și a fost lovit în plin trafic. Ce a pățit bărbatul

bărbat de 65 de ani

În trafic fiind, la volanul propriei mașini sau ca simpli pasageri, am putut vedea cum unii oameni merg cu ferestrele mașinilor deschise și mâinile lor sau ale celor dragi, cunoscuți și chiar necunoscuți, ”atârnă” sau ”flutură în vânt”, pe marginea sau în afara ferestrei automobilului.

Accident inedit. Mergea cu mâna pe fereastra mașinii și a fost lovit în plin în trafic. Ce a pățit bărbatul

Un accident cumplit a avut loc pe DN 67B, în judeţul Vâlcea. Un bărbat care mergea cu mâna scoasă pe fereastra deschisă a maşinii, a fost lovit din spate de un alt autoturism, în plin trafic rutier.

Victima a fost aruncată din mașină, iar brațul i-a fost smuls din umăr. Incidentul s-a petrecut în comuna Livezi, din judeţul Vâlcea, după cum transmite poliția locală.

În acest accident au fost implicate două maşini. În autoturismul unde se afla bărbatul căruia i-a fost smuls braţul se mai afla încă o persoană, care a fost și ea rănită, iar în cel de-al doilea erau 5 oameni care s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.

Cea de-a doua victimă a fost stabilizată şi a fost transportata de urgență la CPU Horezu de echipajul SMURD, potrivit ISU Vâlcea.

În cazul bărbatul cu brațul smuls a fost nevoie de un transport de urgență, cu elicopterul SMURD, inițial în localitățile apropiate și în cele din urmă la București.

Medicii care au ajuns primii la fața locului au solicitat elicopterul SMURD Dolj, iar mai apoi, acesta a fost preluat de Spitalul Bălceşti, unde a fost dus pentru stabilizare. El a fost transportat la un spital din București, acolo unde medicii au încercat să îi salveze braţul, prin reconstrucție chirurgicală.

Peste 3 mii de solicitări SMURD, în weekend

În acest sfârșit de săptămână (17-19.06.2022), la nivel național, salvatorii au gestionat 4.242 intervenții în situații de urgență. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în 3.478 de solicitări, după cum ne-a comunicat IGSU.

Echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină la 13 accidente rutiere, pentru extragerea persoanelor dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor. În urma acestor evenimente, opt persoane și-au pierdut viața. De asemenea, în ultimele trei zile, pe timpul misiunilor desfășurate, pompierii au salvat 33 persoane aflate in dificultate.